torstai 28. huhtikuuta 2011

Keskiviikko

Raisa liikkuroi meille Tuiken kanssa treenin nro. 2. Sama kuin eilen, kaikki alkuhärpäkkeet virittelyineen ja tuomarin puhutteluineen. Erotuksena se, että nyt jatkettiin seuraamista niin, että tehtiin n. 5 askelta ennen palkalle vapauttamista. Muistin jopa palkkasanan, vaikka ehkä voisi vielä hetken rauhoittaa ja kehua ennen palkalle menoa. Seuruu oli ok, vaikka paikalle siirtymisessa olikin vähän haahuilua.


Illalla tehtiin kaukojumppaa. Hyvin pysyi vire ja saatiin liikkuminen minimiin.


Rieha tokoili myös vähän. Raisa teki ensin luoksepäästävyyttä ja namia syötellen pysyi paikallaan. Pikkaisen seuruuta, takapää liikkuu edelleen jonnin verran. Jotain takapään käyttöä vaativia harjoituksia pitäisi varmaan ottaa. Loppuun yksi ohjattu leluilla ja se sujui tosi hyvin.


Ajeltiin vielä hallille aksaamaan. Rieha teki ensin pujottelua muutaman kerran. Verkot oli paikallaan, mutta neljässä välissä oli lisäksi ohjurit. Vielä sai olla tarkkana, kerran pomppasi yhden ohjurin yli, kun verkko oli siirtynyt ja antoi sopivan kolon. Muuten hyvää menoa. Lisäksi R teki ihan pientä radanpätkää, joka oli sama kuin Viiman edellisen päivän treenien aloitus:



Vaikein pätkä mitä ollaan ikinä tehty. Pilkoin sen ensin palasiksi ja kun sujui niin yhdisteltiin. Vaikein kohta oli 5-hyppy sen jälkeen kun R hiffasi, että sen jälkeen oli putki. Kääntyminen ei ole vielä kovin varmaa ja tuolla vauhdilla se paukkasi 4-hypyltä niin pitkälle, että meni 5-hypyn ohi ja täysiä putkeen. Mutta ei se mitään, treenattiin sitä muutamaan otteeseen ja alkoihan se kääntyä. On se vaan ihana! Tosi kuuliainen se on ja odotti hienosti kun menin ottamaan vastaan 2-hypylle. Putkelle kesti takaaleikkauksen ongelmitta. Hyvä meno!


Viima aksasi myös vähän. Tehtiin ensin neljän hypyn ja putken suoraa, mutta sitten sille tuli joku ihme linkutus ja jätettiin hypyt siihen. Nosteli etutassuaan ja tuli häntää heiluttaen sitä minulle näyttämään. Ei siinä sitten myöhemmin ollut yhtään mitään, ties mikä höperyys se oli. Se tosin kävi metsässä aiemmin heittämässä vähän omaa lenkkiä, saattoihan se siellä tassuaan toki loukata. Mutta tehtiin sitten vaan motivaatiputkea, eli mustaa putkea superpalkalla. Vähän saatiin vauhtia lisää, mutta ei se noista putkista tykkää. Tuli mieleen sekin, että pitäisi käyttää se silmätarkissa, ettei vaan mikään näössä tee putkista sille vaikeita. Erityisesti tuon mustan putken kanssa on ollut ongelmaa sisäänmenossa, on saattanut hypätä putken päälle ym., mikä ei ole Viimalle ollenkaan tyypillistä. Nyt meni kyllä ongelmitta.


Loppuun Vimps teki vielä pari puomia ja rengasta. Tänään ei ollut renkaassa mitään ongelmaa, hyvin meni kummaltakin puolelta ohjaten.

Ei kommentteja: