sunnuntai 28. marraskuuta 2010

Tokoa, agia ja hömpötystä

Sunnuntai-illan hallitreenien vuoro. Paikalla meidän lisäksi vain Jenny ja japsit, joten aikaa oli ruhtinaallisesti. Vesku lähti mukaan videokameran kanssa joten saatiin todistusaineistoakin.

Riehan kanssa aloilteltiin tekemällä rengasta. Käytettiin nyt Vuorelan Lotan neuvomaa metodia ja Riehalla oli tosi hauskaa. Ihan alussa teki yhden väärän toiston, sen jälkeen oli hienoja renkaita. Se kävi tekemässä yhden renkaan itsenäisestikin juostessaan lelun kanssa ja hienosti pujahti oikeasta kolosta, eli idea alkaa olla mielessä.

Sitten treenailtiin eteentuloja. Törmäys meinaa tulla herkästi kun on vauhtia, mutta pikkuhiljaa se paikka siitä varmistuu ja steppailu vähenee. Mutta kontaktia pitää hienosti edessä ollessaan.

Sitten vähän seuraamista imuttaen tuubin kanssa. Hauskasti näkee miten penne lipottaa, kun on niin herkkua. Mutta se samalla myös rauhoittaa sitä, eikä meno ole ihan hillitöntä. Välillä meinaa takapuoli kääntyä liikaa sivulle, istuessaan se korjaa kyllä heti saman tien. Eli perusasento on hyvin hallussa, pidemmällä pätkällä saa olla tarkkana.

Välillä Rieha oli tauolla ja tehtiin vielä toisella kierroksella pari juttua. Kamerasta loppui akku, joten ne ei tallentuneet. Luoksetulon stoppeja treenattiin ja saatiin aika hyviä seisomisia, vaikka alkuun penne painui vaan maahan. Noutokapulan pitämistä koitettiin myös, mutta se oli aikamoista säätöä, Rieha koitti mm. työntää sitä minulle suuhun. Mutta hyvä että tarjoaa :D. Tässä vielä Riepottimen leikkiä:

Tuike kävi tärpättämässä omalla vuorollaa. Tehtiin seuraamista, joka on aika kamalaa häsäämistä. Onhan se ihanaa että toisella on intoa, mutta on se vaan ihana pöljäke. Puolessa välissä videota meillä on käytössä loppupalkka ja  T alkoi piippaamaan oikein urakalla. Se on tuo halli siitä niin ihana paikka. Oma kävely on jäykkää, mutta sillä koitan vaan jotenkin pitää pikkukoiran asioissa, ettei ihan lähde keulimaan ja paikka pysyisi edes suht siedettävänä. Toisaalta ehkä se normaalimpi kävely saattaisi keventää pienen pään kuormitusta, kun ei joutuisi olemaan niin tarkkana... Pääasia oli, että vire pysyi (vähän liikaakin), koska meidän tarvitsee todellakin treenata pidempää pätkää kestävyyden kannalta.

Sitten vähän kaukojumppaa. Tärpäti tärpäti edelleen ja minun on jotenkin niin vaikea toimia kun se on niin vikkelä ja pieni.

Sitten leikittiin kapulalla. Alkuun treenattiin vaan ihan lopetusasentoa, se kun meinaa herkästi jäädä väljäksi/vinoksi. Tästä ei tullut videota. Sitten otettiin koko liike ja katsottiin miten siinä menee. Kahdella ekalla kerralla en ollut tyytyväinen, joten ei palkkaa. Kolmannella tuli hyvin, vaikka vaatikin sitten kaksi käskyä hakemiseen.

Lisäksi Tuike teki paikkamakuun Nemon kanssa. Se oli hieno, kympin suoritus eikä piippaillut ollenkaan niin kuin viime kerralla!

Viima aloitti tekemällä pujoa ja se oli siitä tosi kivaa. Tehtiin puolikkaalla pienen tilan takia ja mukavastihan se sujui ja tykkään kun Viima tykkää. Takaaleikkauskin onnistui kivasti.

Vimpsin muu tekeminen menikin sitten aikamoiseksi hömppäämiseksi. Se keskittyi lähinnä viihdyttämään kuvaajaa, vaikka yritys oli tokoilla... Pöhköpäinen, mutta eihän sille voi kuin nauraa. Tässäpä siis Viiman kootut tokoiluhömppäykset :

Tämän shown jälkeen Viima teki vielä hyppyä ja se meni hienosti ihan avoimen mukaan. Oli vissiin jo tarpeeksi flirttaillut kameralle .

Ei kommentteja: