keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Rieha ettii Ukkoja

Riehalla oli tänään vuorossa sen elämän toinen hakutreeni. Yön aikana satoi lunta lähemmäs 10cm, mutta eihän se meitä hidastanut. Saatiin seuraksi Miia ja Tiina, joista Tiina siis ihan vieras Riehalle. Jatkettiin samaan malliin kuin ekallakin kerralla, eli tuulilmaisuja. Tosin tuuli oli tänään aika vähissä.

Otettiin kaksi maalimiestä kummallekin puolelle keskilinjaa. Eka löytyi nopeasti, Rieha sai kyllä hajun, mutta sillä oli myös mielikuva että siellä joku oli, koska näki kun maalimies meni piiloon. Maalimies oli kääritynyt lakanaan, ei tuottanut mitään ongelmaa. Tarjosi itse maahanmenoa heti luokse päästessään ja tosi kivaa sillä oli. Toisen maalimiehen bongaamista jouduttiin odottelemaan vähän kauemmin, Rieha muisti vaan että ensimmäinen oli siellä toisella puolella keskilinjaa. Vein sitä pikkuhiljaa lähemmäksi ja lopulta se sitten haistoikin ja meni ihan onnessaan hakemaan palkkaa. Kolmas löytyi taas hienosti, nyt lähti jo melkein keskiviivalta itse hakemaan hajun perässä. Makaava lakanaukko oli tosi hauska ja nyt meinasi tulla pienet hyppypusut, mutta nopeasti se taas meni maihin. Neljännellä maalimiehellä idea oli jo selkeä ja lähti hajun perässä varmasti. Hieno pieni, haku-ura on lähtenyt kyllä pätevästi  käyntiin!

Tuike oli mukana ja tokoili vähäsen. Alkuun seuraamista, ihan ok, tosin lumihanki vähän vaikeutti. Sitten kaukoja, joissa lumesta oli hyötyä. Tein sille makuupaikan, minkä tallasin ja siinä oli siis lumireunat. Ja T teki tosi päteviä siirtymisiä. Loppuun koitettiin ottaa vähän koemaista seuraamista, siinä oli vähän säätämistä, mutta kun tarpeeksi vaadin niin saatiin pätkä, missä kontakti säilyi ja paikkakin oli ok.

Ei kommentteja: