keskiviikko 10. marraskuuta 2010

Illan tokovideot

Olkkaritokosta taas pitkästä aikaa todistusaineistoa. Ja joka koirasta jotain, ahkeraa!

Rieha aloitteli sivutreenillä. Hirmuisen pätevästi se tarjoaa ja paikka on tiivis. Ei minusta kuitenkaan liian tiivis, kunhan vaan en palkkaa siitä että alkaa tuosta vielä enemmän kenottamaan, se nimittäin tulee hyvin herkästi. Videolta näkyy että perusasento on suurimmaksi osaksi myös suora, mutta kyllä siinäkin saa olla tarkkana, jos penne liikaa innostuu niin se kenotus sieltä kyllä tulee. Mutta asenne on ihan mahtava!

Sitten otettiin maahanmenoja vauhdista namipelillä. Aikasta kivaa suurimmaksi osaksi ja pieni tykkää.

Sitten vähän noutokapulan kanssa pelaamista. Alkuun otettiin kapulan taakse kiertämistä ja nostamista. Sitten vaan ihan kulkemista kapula suussa ja eteen tuomista. Ei ehkä maailman suunnitelmallisin treeni ja se näkyy.

Viima teki seuraamista. Oikein kivaa, ilme on hyvä ja paikka hyvä. Pikkaisen vinoutta jossain kohti, mutta se on pientä.

Sitten Vimpsin kaukot. Perusvarmaa Viimaa.

Loppuun nouto. Vähän saalistaa ja nostaa pikkaisen hitaasti, mutta tekee mielellään. Sisällä Viima ei kuitenkaan ihan niin pahasti rynni kuin ulkona. Luovutuspaikka on hyvä.

Tuikekin sai vähän touhuta. Se oli viimeisenä vuorossa ja kiihdyttänyt itsensä jo aika lailla. Ja se näkyy kauheana tärpätyksenä, yritys on kova, mutta vähän meinaa mennä överiksi. Tassut steppaa ja pylly pyörii. Videolta kuitenkin näkyy vinousongelma, mikä nousee esiin jos Tuike on noin innoissaan.

Ei kommentteja: