lauantai 19. maaliskuuta 2016

Mitenkäs tänään kokeiltiin...

Alkaa toistua sama kaava. Tällä viikolla treenattiin sekä torstaina, että perjantaina. Saatiin superhyviä toistoja ja onnistumisia. Kaverit jelppi ja saatiin treenattua kokeissa näkyneitä ongelmia. Rieha oli hyvä ja keskittyi. Minäkin maltoin tehdä huolella. Kaikki kunnossa.

Tänään sitten kokeeseen Varkauteen. Tuomarina Tommi Varis kera tuomariharkkarin. Kolme koiraa, eikä tarvinnut edes lähteä ekana. Hyvä fiilis, me osataan kyllä.

Paikkaistuminen 10
Paikkamakuu 9: Hyvä makuu, mutta kiersi tuomarin makuun liian isolla kaarella sivulle luoksetulossa.----------------------------

Kiertohyppynouto 0: Lähti kiertoon hyvin ja meni hyvin myös maihin. Kapulalle hienosti, mutta ei meinannutkaan hypätä. Uudella käskyllä lähti kiertämään kartiota uudestaan kapula suussa, takaisin tullessa vaihteli kapulaa ja hyppäsi lopulta vielä väärän hypyn. Pääasia, että sai juosta!

En oikein osaa analysoida tätä muuten kuin, että Rieha oli ihan liian vireessä. Ei kuunnellut käskyä ja ratkaisi lopulta soveltamalla. Olisi pitänyt keskeyttää riekkuminen ja vaatia se hyppäämään, mutta jotenkin en siinä vaiheessa enää osannut. Voihan masennus, kyllä harmitti ja ihan oikeasti suututti. Rieha oli ihan onnessaan ja tyytyväinen hauskaan liikkeeseen.---------------------------

Ruutu 9: Hyvä eteenmeno ja stoppi sinne. Ruutuun meni lujaa, mutta tuomarin makuun ennakoi hieman pysähdystä. Sivulle olisi saanut tulla lujempaa.Luoksetulo 9: Pistevähennys lopun kaartamisesta sivulle tulossa. Stopit oli ihan ok.Zeta 9,5: Lähdössä Rieha oli aika vireessa ja säikähdin jo, että menikö se maahan. Ei kuitenkaan mennyt. Jäävät onnistui ja seuraaminenkin oli ok. Tuomarin mukaan seuraamiseen lähdöt olisivat saaneet olla napakampia, mutta tein itse tahallani ne hieman viiveellä, että Rieha ei lähtisi ihan keulimaan.Seuruu 7: Tämäkin alkaa toistaa kaavaa. Alku meni hyvin, sitten tuli kontaktirikkoja. Paikallaan kääntymiset ja peruuttaminen lopussa ja Rieha kiehuu koko ajan enemmän. Videolla ei kuulu sen mölinä, mutta tuomarin korvaan se kyllä kuului.--------------------------

Kaukot 9: Pieni liike S-I vaihdossa, mutta muuten hyvin skarppina ja hyvällä ilmeellä.Tunnari 9: Oma nousi hyvin ja heti, vähennykset lopun hidastuksesta.Ohjattu nouto 8,5: Merkki ok. Kapulalle lähtiessä bongaa maassa olleen merkin ja kaartaa sitä kohti. Hyvin korjasi kuitenkin kapulalle. Pistevähennykset taas lopusta ja siitä, että pyöräytti kapulaa.yht. 250p. II-tulos, sij. 2/3

Paljon hyvää ja onnistuneita liikkeitä, mutta ei se juuri auta jos nollaa nelosen kertoimen liikkeen. Ykkönen jäi siis kuuden pisteen päähän.

Jos jotain hyvää niin pääsin ainakin testaamaan kunnon natsilinjaa kokeessa, kun päätin, että Rieha ei härvää yhtään. Se makasi väliajat käskyn alla, ei saanut nuuskia ollenkaan, eikä palkkaakaan tullut kuin vasta kaikkien liikkeiden jälkeen. Ei se ainakaan huonosti tekemiseen vaikuttanut, pikemminkin Rieha tuntui olevan paljon paremmin kuulolla. Taisi ottaa minut kerrankin tosissaan. Oikeastaan ainut porsailu oli seuruussa ollut kontaktiongelma ja ääntäminen. Niitä en vaan saa treeneissä esiin eli on tosi vaikeaa puuttua. Mutta ei yhtään nuuskimista ja muutenkin oli hyvin kuulolla.

Harmittaa vaan ihan älyttömästi, kun nyt tämän vuoden kokeissa aina joku liike nollaantuu. Ja vielä semmoiset liikkeet, jotka on sujuneet treeneissä ja edellisessä kokeessa hyvin. Tuntuu täysin sattumanvaraiselta, että missä se vika on. Jossain kohti joku menee vaan pieleen ja en osaa kouluttaa kokonaisuutta tarpeeksi nopealla tahdilla toimivaksi. Viime kesänä se oli kasassa, kun haettiin se seitsemän ykköstä putkeen, mutta nyt se on hajalla. Plääh, leuka rintaan ja kohti uusia pettymyksiä.

Ei kommentteja: