sunnuntai 2. elokuuta 2015

Hela hoito

Perjantaina vedettiin kisatokovuorolla 3-luokan pk-tottis alusta loppuun. Hyvällä vireellä sujui. Toisessa luoksetulossa meinasi kurvata suoraan sivulle, mutta uusinnassa muisti taas tulla eteen. Noudot ja esteet sujuivat ihan superhienosti, metrisestä Rieha leiskautti yli hipaisematta. Eteenmenossa se teki vähän banaania, eli sitä piti vahvistaa. Paikallaolon se teki parin muun koiran tehdessä, siinä ei ongelmia. Tottis siis vaikuttaisi olevan hyvällä mallilla ja erityisesti asenne on kohdillaan!


Eilen ja tänään vedettiin viestitreenit samalla teemalla kuin aiemminkin. Jotain hyötyä treenistä on ollut, koska Rieha haukahti eilen vain kerran. Haukku tuli eilen Raisan pään ekassa lähetyksessä, sen jälkeen oli hiljaa. Testattiin myös sitä, että tuleeko haukku aina ekaan A-pisteen lähetykseen, mutta kun otettiin loppuun vielä toinen lyhyt treeni, niin ei haukkunut enää. Ja tämän päivän treenissä Rieha oli ihan hipihiljaa. Seuraamiset ja odottelutkin sujui tosi kivasti.

Tämän päivän viestitreenin päätteeksi tehtiin vielä esineruutu. Viisi esinettä, joista haetutin neljä. En tiennyt esineiden paikkoja ja kaikki esineet oli Raisan. Tosi hienosti Rieha työsti. Kolme ekaa esinettä löytyi helposti, viimeiseen piti lähettää vähän useamman kerran. Mutta tärkeintä tässäkin oli asenne, teki koko ajan täysiä töitä, irtosi ja haki itsenäisesti.

Ei kommentteja: