perjantai 13. helmikuuta 2015

Kisatokovuoro

Päästiin pitkästä aikaa mukaan kisatokoporukan hallitreeniin. Olipa kivaa (niin kivaa, että päätin jättää kehnoja arvosteluja saaneen leffankin väliin :D)!

Aloitettiin liikkuroiduilla paikallaoloilla. Tykkäsin kovasti Riehan ilmeesta heti paikalle menossa, se on nykyisin jotenkin tosi varman oloinen paikkiksissa, eikä haittaa vaikka sen lykkää niihin tyyliin suoraan autosta. Istumisessa oli apunamit, ei liikkunut yhtään. Makuussa ei nameja ja hyvin meni sekin. Palkka vasta kummankin jälkeen, eli hieman kisamaisuutta mukaan.

Rieha odotteli hetken häkissä ja toin Tuiken tekemään vähän rallytokoa. Treenattiin vaikeita juttuja, eli hypyn ohi kävelyä, vasemmalle täyskäännöksiä ja ympyröitä, eteentuloja jne. Ja lähinnä pointtina se, että hallissa on kivaa, vaikka siellä muita ihmisiä ja koiria onkin. Hyvin Tuike keskittyi ja hypystäkin selvittiin vain muutamalla ylimääräisellä loikalla.

Sitten Riehan yksilövuoro. Aloitettiin metallihypyllä. Hirveän hyvällä ilmeellä ja vauhdilla se teki, ei ollut moittimista. Otekin oli hyvä, erityisesti silloin, kun ottaa kapulan vinosti suuhun. Millähän sen saisi aina nostamaan vinosti? Luovutuksissa oli hieman virtaa, eli meinasi nykiä, mutta muuten ok meno

Vähän kertailtiin myös merkkiä ja siitä ruutuun menoa. Merkki pelasi, mutta ruudun paikka oli hieman edessä. joten haettiin vielä läheltä oikeaa paikkaa nameja heitellen. Rieha on kova tarjoamaan ja parempi paikka löytyi nopeasti.

Tunnari tehtiin liikkuroidusti. Tänään tuli esiin taas se, että osuu heti omaan, nostaa, tiputtaa ja varmistelee vielä muita ennen kuin tuo oman. Oisiko vaan ihan intoa, kun pääsi pitkästä aikaa tuossa hallissa tekemään? Muuten oli nättiä työskentelyä, tosin kerran pyörytti kapulaa tuodessa.

Seuraamisessa tehtiin pitkää pätkää ja käännöksiä. Rieha on hieman alkanut passaamaan vasemmalle käännöksissä, niihin piti kiinnittää huomiota. Käveltiin, juostiin ja käveltiin hitaasti. Aika kiva meno noin muuten!

Loppuun vielä kaukoja. Aloin miettimään, miten treenasin kesällä, kun kaukot oli hyvässä kuosissa. Ja takapalkkahan meillä oli. Olen nyt koettanut ajaa läpi etupalkkaa, mutta se on saanut Riehan peruuttamaan esim. I-M-vaihdossa. Eli otettiin takapalkka kehiin ja sehän teki oikein mainioita vaihtoja, kisamatkastakin. Turha alkaa kikkailemaan liikaa, kun sujuu näinkin.

Ihan huippukiva treenifiilis, on tää vaan mukavaa hommaa!

Ei kommentteja: