sunnuntai 6. lokakuuta 2013

Välipäivitys

Riehan ja Timin välit lämpenee, mutta vielä ei olla ihan h-hetkessä. Rieha on tänään kärttänyt Timiä leikkimään vaikka kuinka, eli selkeästi alkaa charmi vaikuttaa. Niillä onkin hauskoja pyrähdyksiä pihalla ja vähän on jo pilkettä silmäkulmassa.

Käytiin perjantaina progetestissä ja sen arvo oli vaan 0.5, eli ei oltu lähelläkään lh-piikkiä. Outoa tässä oli se alkuviikon korkea arvo, koska progearvon ei tosiaan pitäisi laskea. Todennäköisesti siinä on ollut joku virhe, tai sitten käsitin sen vaan väärin. Riehan käytöksestä voi kuitenkin päätellä, että ei olla myöhässä. Seuraillaan siis tilannetta. Edit. tarkistin asian eläinlääkäriltä ja tosiaan siinä ontullut jonkinmoinen käsitysvirhe jompaan kumpaan suuntaan ja proge oli tosiaan maanantaina matalampi.

Muuten Tim on ollut herrasmiesmäinen itsensä. Kauheasti se tykkäisi pelata leluilla ja jos saa tehdä vähänkin jotain (edes sivulletuloa), niin on ihan liekeissä. Tietenkään en toisen koiraa kouluttele, mutta ihan vaan pikkaisen mielenvirkistykseksi ollaan kokeiltu. Ja se on niin onnessaan kehuista ja rapsuista, sosiaalinen palkka on siitä selkeästi parasta. Viiman kanssa ne treffasivat myös ja porokoira ihastui kelpiherraan heti. Eilen meillä kävi kylässä myös Riehan emä Lahja ja senkin kanssa Tim tuli hyvin toimeen. Sen sijaan Rieha ja Lahja ei päässeet treffaamaan, koska hormonit saattaisi kuumentaa tunteita aika nopeasti...

Nyt siis vaan seuraillaan ja toivottavasti alkuviikosta alkaisi jotain tapahtua!

Ei kommentteja: