perjantai 11. lokakuuta 2013

Rieha sydän Tim!

Onpa ollut raastavan jännittävä viikko. Pariskunta on tullut hienosti toimeen ja tiistaina Rieha alkoi osoittamaan merkkejä siitä, että h-hetki lähestyy. Silloin käytiin myös progessa, jonka tulos oli 2.81. eli selkeästi oli jo nousussa. Proget meni siis näin:
  • 1. juoksupvä 0.28
  • 5. juoksupvä 0.5
  • 9. juoksupvä 2.81
Keskiviikko ja torstai sitten jännättiin. Kummallakin oli ulkona olleessa selkeästi ajatusta hommasta, mutta loppuun asti ei päästy. Rieha oli todella (!!) innokas, mutta Tim ehkä vielä vähän toppuutteli. Kunnes sitten torstaina illalla tapahtui onnistunut astutus ja pariskunta oli kiinni toisissaan 15min. Tämä siis 11. juoksupäivänä. Riehan hepuli astutuksen jälkeen oli ollut ihan mahdoton, kaikki tyynyt ja matot oli raahattu eri paikkaan ja viuhuna vaan kävi kun se suhasi taloa edes takaisin. Eli mahdollisten pennejen alkutaival on ollut ainakin vauhtia täynnä :D. Tim on meillä sunnuntaihin saakka, eli jos vielä haluavat touhuilla niin mahdollisuus siihen on.

Voi siis sanoa, että pentusuunnitelmat on edenneet seuraavalle tasolle :)! Vaikka nythän se jännäys vasta alkaakin... Voi kunpa saataisiin monta tervettä ja reipasta pientä kelpiä ja kaikki menisi muutenkin hyvin!

Tämmösii jättiläiskorvia!
 
Joiden elämä on aivan laiffii!!

Ei kommentteja: