torstai 14. kesäkuuta 2012

TK2 BH Nallikallion Laulunlahja

Pakkohan se tittelistö oli tuonne otsikkoon jo kirjoittaa, olen niin ylpeä pikkukelpistä :).

Eli tänään saatiin Pieksämäeltä kolmas avoimen ykkönen pistein 179,5 ja sijoituksella 3/15. Suoralla ykkösputkella tultiin tähän, eli voi olla tyytyväinen. Alunperinhän minulla ei ollut tarkoitus kisata avoimessa ekan ykkösen jälkeen, mutta kun SM-joukkue tarvitsi koiraa, niin lähdettiin sinne. Ja kun Pieksämäen koe oli niin sopivasti lähellä, niin ajattelin että lähdetään yrittämään ja jälki-ilmoittauduin maanantaina. Ihan oli kannattava reissu :).

Tuomarina toimi uusi tuttavuus Markku Mäntynen. Koe oli ulkona, onneksi kaatosade ehti loppua ennen avoimen alkua. Pisteet olivat seuraavanlaiset:

Paikkamakuu 10: Pientä hässäkkää oli rivissä, yksi koira nousi ja meni nuuskimaan Riehan viereistä koiraa. Rieha oli nostanut niskavilloja, mutta pysynyt.

Seuraaminen 8: Ei parasta Riehaa, mutta ihan ok.


Liikkeestä maahanmeno 10

Luoksetulo 9,5: Vinosta perusasennosta vähennys.

Liikkeestä seisominen 7: Annoin kaksoiskäskyn, jota ei tuomarin mukaan olisi tarvittu.

Noutaminen 10: Oisi voinut palauttaa ripeämmin.

Kaukot 10: Hienot!

Estehyppy 6: Kaksoiskäsky hyppyyn, kuulemma olisin voinut odottaa hetken ennen käskyn antoa, tuomarin mukaan minun mokani. Mutta toisaalta, kyllä Rieha yleensä hyppää heti. Loput pisteet lähtivät kuulemma siitä, että koira kolautti hyppyä, mitä en kyllä allekirjoita ollenkaan. Muuten liike oli priima, istui nopeasti, tuli eteen ja sivulle hyvin.

Kokonaisvaikutus 9: Tuomari tuntui tykkäävän Riehasta. Ysejäkään ei liialti tässä jaellut.

ja siis 179.5p. AVO1 TK2 sij. 3/15

Oikein mainio treeni, tietää taas mitä kohtia treenata ennen voittajan korkkausta. Olihan se aika rankka rupeama käydä kahdessa kokeessa viikon sisään, varsinkin kun toinen on SM-kisa. Mutta onhan se Riesku vaan pätevä pieni koiruus :).

1 kommentti:

Satu kirjoitti...

Onnea! Olette te vaan taitavia!