keskiviikko 27. kesäkuuta 2012

Pari kuvaa ääsämmistä ja päivän treeniepistola

Kyllösen Henna oli napannut meidän TOKO SM-joukkueesta pari hienoa kuvaa. Palataan siis hetkeksi takaisin aurinkoiseen Kuopioon.

Ensinnäkin meidän hieno joukkue (btw, ei yhtään mustavalkoista, eikä oltu edes rotujoukkue, mikä ei näissä skaboissa ole ihan tavallista ;) ).

Anna ja Nelli-japsi, Maarit ja Ruu-labbis, mie ja Rieha, Tiia ja Pepe-cockeri sekä Henna ja  Hupi-cairni


Kimppaseuruu kera Maaritin ja Ruun sekä Annan ja Nellin


Ja loppuun kelpie ja niskat-vinossa-perusasento


Tämän päivän treenit treenattiin Kangasniemellä, viestitreeneistä oli siis kyse. Isot koirat juoksi ensin ja treenasin Riehan kanssa sitten tokojuttuja hiekkatiellä. Vitsit, sillä oli taas fiilis kohdillaan!

Tunnari toimi taas hienosti. Huomasin kyllä sellaisen pienen systeemin, eli ympyrässä olevat kapulat aiheuttavat enemmän levottomuutta, kuin rivissä olevat. Oisiko siihen riviin jotenkin helpompi mennä ja olla järjestelmällinen? Mutta hienosti se oma nousi, eikä varmistellut enää muita sen jälkeen kun oma osui nenään.

Metskunoutoa otettiin pari toistoa. Ilme oli aivan super ja meni laukalla sinne ja takaisin, hienoa! Loppuun vielä luoksarin stoppia takapalkalla. Hieman meinasi jumittaa lähdössä takana olevan lelun takia, mutta sitten kun lähti, niin tuli hyvin ja stoppi oli priimaa. Lelujumitus varmasti katoaa kun tulee varmuutta, aiemmin takapalkka on siis lentänyt apuohjaajalta.

Sitten se viestitreeni. Rieha juoksi 5 matkaa, jääden A-pisteelle. Ipi juoksi Riehan edellä. Matka oli lyhyt, tarkoituksena vaan motivaatio. Hyvin tuntui toimivan, sillä Rieha oli ihan liekeissä. Tuo edelle juokseva koira nostaa sen virettä ihan sikana, hyvä että meinasi housuissan pysyä, veti maihin ja kaivautui jo etutassuillaan lähtökuoppiin tuijottaen kohti A:ta. Lähti siitä joka kerta kuin tykin suusta ja juoksi ihan täysiä. Siitä tulee kyllä niin nopsa, kun hiffaa tämän.

Ehdottomasti Riehalle lisää noita kimppalähetyksiä, ne on selkeästi sen juttu!

Ei kommentteja: