tiistai 12. kesäkuuta 2012

Hyttysten syötävänä

Tänään vedettiin pienet tokosessiot Viihdekeskuksella. Seuruu liikkuroituna ok. Luoksarissa ei tänään ennakoinut ekaa liikkurin käskyä, mutta lähti kyllä ennen aikojaan stopista. No joo, kyllä se sieltä korjaantuikin, mutta hauskoja nämä uudet ongelmat. Otin lisäksi pari läpijuoksua, kun Riehalla tuntui olevan vähän hukassa että mitä tässä oikein halutaan. Kaukoissa tehtiin vaan ekan istumisen vahvistusta, priimaa oli. Loppuun vielä liikkurin ohjaamana sisääntuloja ja liikkeiden alkuja. Hienosti oli kuulolla ja pääsin palkkailemaan hyvästä kontaktista.

Narulle ammuttiin, joten Riekkukin kuunteli kentän laidalla. Eipä se pahemmin reagoi, sen verran että olisi kovasti halunnut mennä katsomaan. Tätä lisäsi vielä se, että Naakka haukkui, joten R oli sitä mieltä että jotain siistiä siellä täytyy olla. Leikki kuitenkin täysin ongelmitta kun kaivoin lelun esiin ja kontaktiakin piti, eli eiköhän tämä ole ihan hyvällä mallilla edelleen.

Siitä ajeltiin vielä metsään ja viestitreeneihin. Oltiin ekaa kertaa mukana isomman porukan treeneissä. Tuike sai toimittaa arvokasta häiriökoiran virkaa ja oli siinä erittäin pätevä istuskellen mättäillä ja suorittaen luoksetuloja. Ja niitä hyttysiä, voi elämä miten paljon niitä olikin. Kesän ainoita miinuspuolia nuo...

Rieha teki lyhyttä matkaa, mutta ekaa kertaa mukana oli toinen koira, joka lähti ensimmäisenä. Tämä tuntui nostavan Riehan virettä aivan älyttömästi, se kiskoi hihnassa kuin viimeistä päivää ja yritti haukkuakin. Sain sen kuitenkin hyvin seuruutettua lähtöpaikkaan ja vitsit että se lähtikin lujaa, ei paljon tarvinnut perään katsoa kun kelpie katosi horisonttiin. Ekat pätkät minulta Raisalle ja takaisin olivat aivan priimaa. Toka lähetys minulta Raisalle oli muuten hyvä, mutta ihan vähän matkaa ennen Raisaa oli kääntynyt takaisin. Kävi kurkkaamassa olenko edelleen paikallaan ja lähti siitä omin avuin taas etenemään. Raisalta minulle taas hyvin. Viimeistä lähetystä minulta Raisalle saikin jännätä että mitä tekee, mutta R oli selkeästi todennut että kyllä minä siellä säilyn ja juoksi ihan täysiä ja ongelmitta.

Oikein hyvä treeni ja Riehalle selkeästi sopii tuo muiden kanssa juokseminen!

Ei kommentteja: