perjantai 14. tammikuuta 2011

Kisatoko

Tuike aloitteli luoksetulolla, vähän alkuun valui ja kerran nousi kun jätin, mutta parani koko ajan. Hyppynouto oli tänään ihan loistava, vauhti oli todella hyvä, vaikka käytössä oli iso kapula. Myös vinot heitot tuli hyvin takaisin. Sitten tehtiin paikkaistuminen 2min ja paikkamakuu 4min Iitun kanssa. Istumisessa lähti ensin perään ja jouduin palauttamaan, makuu oli hyvä. Loppuun Birgitta liikkuroi meille seuraamisen, jossa oli paljon käännöksiä, paikallaan siirtymisiä, eli kisamaisen. Tämä oli niin hieno, paikka ja into säilyi kumpikin tosi hyvin ja muisti nokkimisen hienosti. Loppuun korjailtiin Birgitan avustuksella minun tapaani korjata itse asentoa tiivistämällä.

Rieha teki stoppeja kahdella lelulla, pelasi ihan loistavasti ja stopit on niin makeita. Sitten tehtiin malttiharjoitusta, jossa Birgitta käveli meidän ohi ja pikkukelpin piti olla nätisti. Vähän oli rankkaa, mutta onnistui. Yksi luoksetulo tehtiin pitkästä matkasta suoraan leluun ja se oli erinomainen. Malttoi istua ja odottaa ongelmitta. Loppuun vielä vauhtinouto ja siinäkin alkuun malttitreeni, eli katsekontaktia ennen kuin sai noutaa. Todella hyvä oli tämäkin. Tuo pieni eläin on niin makea!!

Viima oli ihan täynnä intoa ja hommat meinasi mennä ihan överiksi ja neitokainen sovelti vähän omaan malliin. Pääasia oli että oli kuitenkin kivaa. Tehtiin liikkuroituna ja ketjutettuna putkeen liikkeestä maahan, luoksetulo, liikkeestä seiso ja nouto. Liikkeestä maahanmenossa piti seuraamisessa muistuttaa paikasta kerran ja kun annoin käskyn niin meni istumaan iloisesti. Luoksetulossa oli ihan loistava vauhti ja stoppi toimi, tosin jäi taas ihan ihmeissään katselemaan palkan perään. Siitä lähti täysiä tulemaan, mutta pitikin syödä matkalla heppakakkaa. Liikkeestä seisomisessa hyvä seuruu, kääntyi vähän perään kun kävelin ohi. Nouto oli ihan älyttömän vauhdikas kumpaankin suuntaan. Palautus ihan hinasen vino. Ilme oli tänään taas todella hyvä, vaikkei ihan liikkeet putkeen menneetkään.

Ei kommentteja: