perjantai 1. lokakuuta 2010

Kisaryhmän tokovuoro

Tuike aloitteli:

Paikkamakuu 4min ja 2min: Kahden muun koirakon kanssa. Uusin paikkamakuun, enkä ottanut istumista, koska ekalla kerralla Tuike lähti minun perääni käpsimään. Se oli outoa ja vielä oudompaa oli se, että se teki saman myös toisella koetuksella. Kummallakin kerralla palautin sen, ekalla kerralla jäi hyvin makaamaan loppuajaksi, mutta toisella kerralla se nousi vielä vähän ajan päästä ylös. Todella, todella outoa. Tuli mieleen, että toivottavasti kylmässä makaaminen ei ota polveen... Otin vielä yhden jätön itsekseen, silloin pysyi taas hyvin.

Merkki+ruutu: Ensin pari merkkiä, vihjesanat mukaan. Siitä sitten suoraan ruutuun lähetys ja hyvin bongasi. Tosin ekalla kerralla koitti ruudussakin vähän hakea merkkiä, eli ýritti mennä ruutumerkin taakse seisomaan. Korjaamalla haki taas keskusta. Otettiin sitten ruutua ja sen paikkaa erikseen ja loppuun taas merkki+ruutu. Nyt sujui todella hyvin, kummankin hakeminen oli varmaa ja hyvää.

Luoksetulon stopit: Otettiin pelkkää seisomista. Koko ajan parani.

Kaukot: Takapalkalla ja kunnon matkalla alkuun pelkkiä i-m-i-siirtoja. Kivasti sujui, mutta sitten T alkoi ennakoimaan että mistä palkan saa ja jos koitin ottaa pidempää niin kävi pari kertaa syömässä takapalkan omatoimisesti... Siirryin vähän lähemmäksi, että pystyin kontrolloimaan palkkaa paremmin ja otettiin mukaan myös m-s-siirtymä. Vaikka takapalkan kanssa olikin vähän ongelmaa, niin muuten siirtymät oli oikein hyviä.

Riehan kanssa enimmäkseen leikittiin. Kahdella narupallolla saalisleikkiä ja upeastihan se saalistaa. Lisäksi pikkaisen seuruun imuttelua ja loppuun pari ruutua avustajan kanssa. Hauskaa sillä kyllä oli taas kerran ja tekee ihan täysiä. Lopuksi Rieha pääsi vähän leikittämään kahta 8-viikkoista aussien pentua, sekin oli kovin hauskaa. Rieha sai tuta omassa nahassaan, miltä ne naskalit oikein tuntuu ;).

Sisällä ollaan jatkettu seisomisen opettelua, ehkä siitä jotain ideaa on. Lisäksi olen naksutellut kosketusalustasta ja nimenomaan siitä, että sen päälle ei tarvitse mennä makaamaan, vaan pelkkä seisominen riittää. Ehkä siitäkin joku ajatus tuli.

Ei kommentteja: