perjantai 6. lokakuuta 2017

Super-Riehan tuloksia

Viime kesänä tuntui ettei ehditty tehdä mitään, ei ainakaan treenaamaan. Onneksi Rieha on mitä on, eli uskomaton, koska tuloksia saatiin silti aikaiseksi:

Vepessä kisattiin viimeinen avoimen luokan ykkönen ja yllytyksestä startattiin myös voittajaluokka hyvin vähillä treeneillä seuraavana päivänä. Sieltähän paukahti ykkönen. Seuraavasta kokeesta tuli sitten toinen VOI1. Ihan ei saatu kolmatta ykköstä kasaan, mutta aika uskomattoman huikeaa kisata samana kesänä 3xAVO1 ja 2xVOI1. Ja Rieha sao vepekokeissa taas niin paljon positiivista huomiota. Onhan se mahtavaa kun pieni koira antaa kaikkensa ja paikkaa asenteella sen mitä koossa häviää. Ensi kesänä tavoitellaan sitten valion arvoa jos kaikki vaan sujuu hyvin.

Tokotreenit on jääneet aivan hävettävin vähiin, mutta ilmoitin Riehan silti piirinmestaruuksiin. Ja vitsi millaisen setin se veti! Treenamattomuus selkeästi sopii meille. Tuloksena 287,5p. 1-tulos, KP, sij.1/7 ja samalla Riehasta tuli Keski-Suomen Kennelpiirin tokon piirinmestari!! Ihan mahtavaa ja upeaa. Meidän joukkue voitti myös joukkuekisan eli palkintoja riitti.


Rallyssakin ollaan kisattu muutamaan otteeseen. Tuloksilla ei niinkään olla juhlittu, vaikka viimeksi hyväksytty tulos saatiin. Jotain pientä säätöä on aina. Mutta se täytyy sanoa, että rallyn vireongelmaan ollaan löydetty muutama hyvä keino. Viime kisan ja parit treenit Rieha on tehnyt käytännössä hiljaa ja Riehaksi maltillisesti. Toki se edelleen näyttää vauhdikkaalta ja innokkaalta ja sairaan nopealta, mutta silti aivan huikea parannus. Ehkä ne yli 95p. tulokset ei ihan saavuttamattomissa olekaan.

Ei kommentteja: