sunnuntai 9. heinäkuuta 2017

Huikea VEPE-eläin

Riehan kanssa urakoitiin viime viikonloppuna oman seuran vepekokeissa. Treenejä tälle kesälle ehti tulla neljä tai viisi. Uusien sääntöjen mukaista hukkuvan pelastamista ehdittii treenata kaksi kertaa. Mutta koska koe oli lähellä ja paikka oli mahdollista saada kahdelle päivälle, niin päätin että mennään.

Lauantaina startattiin avoimen luokan ekana, eli en edes päässyt katsomaan miten muut tekee uusia liikkeitä. No, kyselin varmuuden vuoksi tuomarilta aina jos yhtään epäilytti.

Uinti ja veneen nouto 24/25p. Tässä Rieha meni metrillä ohi maalitolpista. Annoin sille kaksi sallittua käskyä suunnan korjaukseen ja se teki kyllä parhaansa.

Pelastusrenkaan vienti 25/25

Ohjattu veneen nouto 25/25

Hukkuvan pelastaminen 24/25 Tässä kävi sama kuin treeneissä, eli Rieha alkoi mallaamaan hyppypaikka ja itse mokasin kun unohdin antaa käsimerkin heti alkuun. Yksi ylimääräinen käsky tuli ja sen yhteydessä annoin käsimerkin, jolloin Rieha lähti heti.

yht. 98/100p. AVO1 sij. 2

Tästä jäi kyllä tosi hyvä fiilis, Rieha teki ihan tasan niin hyvin kuin osasi ja millä asenteella!

Seuraavana päivänä jatkettiin. Hieman jännitin Riehan jaksamista, onhan se kuitenkin tosi pieni vepekoira. Ihan turhaan.

Uinti ja veneen nouto 25/25

Pelastusrenkaan vienti 25/25

Ohjattu veneen nouto 25/25 Puoli oli eri kuin edellisenä päivänä ja Rieha mallasi itsensä hienosti maalitolppien väliin.

Hukkuvan pelastaminen 25/25 Lähti kuin salamana ensimmäisellä käskyllä (ja sillä käsimerkillä).

yht 100/100p. AVO1 sij. 1

Rieha oli siis kertakaikkiaan mahtava. Se oli vielä enemmän innoissaan kuin ensimmäisenä päivänä ja suorastaan ärisi lähtiessään tekemään liikkeitä. Upea pieni eläin! Yhtä vajaa ja päästään kokeilemaan voittajaluokkaa :).





Ei kommentteja: