tiistai 1. syyskuuta 2015

Pari treeniä

Perjantaina pyörähdettiin pikaisesti kisatokoryhmän treeneissä. Tuike sai alkuun tehdä oman rallytokoryhmäni radan. Pitkästä aikaa täyspitkä rata, houkutuksen ym. kera. Meni itse asiassa tosi kivasti, jopa oikealla puolella seuruut onnistui hyvin. Kiva, että päästän jatkossa treenaamaan rallya Tuikenkin kanssa säännöllisesti.

Rieha treenasi taasen ison merkin kiertoa. Tällä kertaa tein sille källin ja otin mukaan pienemmät merkit häiriöksi matkalle. Alkuun meni lankaan, mutta parin kerran ja paremman alun suuntauksen jälkeen oikea merkki löytyi ongelmitta. Pikkuhiljaa hyvä tulee!

Rieha teki vielä liikkuroidun tunnarin isolla määrällä kapuloita. Ei minkäänmoista epäröintiä, oma nousi heti ja palautus oli hieno. Siihen oli hyvä päättää, kun en enempää olisi jaksanut enää tehdäkään. Kummasti se oma koulutusvuoro vaan vie mehut.


Eilen käytiin pitkästä aikaa aksaamassa. Rieha saa nyt tehdä treeniä kohtuu normaalisti näin alkuvaiheessa, joten koko porukka pääsi mukaan. JATilla on testissä uusi tapa treenata, eli halliin on jätetty joka viikko valmis rata, jota saa käydä treenaamassa. Hyvä idea, ei tarvitse itsenäinen treenaajankaan rakentaa rataa. Tällä viikolla rata näytti tältä:


Viiman kanssa humputeltiin pätkää 1-15 valkoisilla numeroilla. Se oli kovasti innoissaan ja varsinkin kun sai hetken tehdä, niin vauhtiakin alkoi löytymään Viimaksi. Okserilla se kerran rysäytti esteen päälle, mutta muuten teki ok. Pujottelu löytyi hyvin ja putkiinkin se meni kohtuullisen vauhdikkaasti. Pääasia, että pääasi tekemään ja vähän mieltä virkistämään.

Rieha teki samaa pätkää hieman pidemmälle. Alku ihan vaan työnnöllä, josta se irtosi helposti 4-putkeen itsenäisesti. Siinä putkijarrua, niin kääntyi hyvin 5-hypylle. 7-9 oli taas niin Riehalle sopivaa, se vaan irtosi ja haki esteet itsenäisesti. Pujottelussa pystyin hakemaan hyvin etäisyyttä ja muurille jarrua. Käänsin sen vaan11-putkeen ja takaaleikkasin, Kontaktit meni tosi hyvin. Lopetettiin 19-putkeen. Intoa riitti läpi radan, mutta oli silti hyvin kuulolla.

Tuike kävi loppuun vielä rallyttelemassa. Pomppuloikkia irtosi siihen malliin, että ei meinannut tulla treenistä mitään. Liikuttava innostus :D.

Ei kommentteja: