keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Tokoa ja agikenttien valloitus jatkuu

Maanantaina treffatiin Hannan kanssa hallilla. Ulkona tuli vettä, mutta me oltiin lämpimässä sisähallissa. Niin luksusta!
 
Rieha aloitti ruudulla. Ensin haettiin paikkaa läheltä. Laitoin takakulmaan, etukulmaan, ruutunauhan päälle jne. ja siitä piti bongata oikea kohta. Tämä sujui hyvin. Lisäksi vahvistelin merkkiä erikseen lähettämällä eri suunnista.
 
Sitten Hanna liikkuroi meille kisamaisen ruudun. Tämäpä tuottikin vaikeuksia, koska ruudun viereen oli tullut agipöytä ja useita merkkejä. Eli Rieha meni merkkilankaan, vaikka oli juuri käynyt siellä sen viisitoista kertaa... Tämä tuotti ihan yllättävänkin paljon ongelmaa ja minun piti käydä näyttämässä ruutu, ennen kuin taas muisti. Oli tosi erikoista, Rieha osaa yleensä bongata ruudun häiriömerkeistä ihan helposti. Sitten rallateltiin pari kertaa ruutuun niin, että siellä oli lelu valmiina. Hanna mainitsi, että Riehan maahanmeno ruudussa saisi olla napakampi ja sivulle tullessa se meinaa hieman keulia, eli ne täytyy ottaa myös työn alle.
 
Ohjatusta haettiin kumpikin puoli, eikä niissä ollut ongelmaa. Merkki oli priima kummassakin. Se tsekkaa keskimmäisen, mutta valitsee hyvin oikean. Hannalta tuli idea treenata välillä pelkästään haettavalla kapulalla, että saisi vielä lisää varmuutta ja nopeutta sen nostoon.
 
Ohjatun loppuun ajattelin ottaa vielä luovutuksia kierron kautta. Luovutuksen onnistui, mutta R alkoi pyörittelemään kapulaa, eli treeni meni sitten siihen. Ohjatussa ei pyöritä, mutta ilmeisesti kiertäminen on niin jännää, että ehtii. Eli pitoja nyt erikseen ja luovutustreenit vaan lyhyeltä matkalta, ettei ehdi pyöräyttää.
 
Kaukoja jumpattiin itsekseen, Hanna seuruutti samalla Bota meidän ympärillä. Ihan ok menoa näin kun pysyin lähellä. Istuminen on muistunut taas mieleen, mutta silti vähän jännittää kokeessa vire, eli ponkaiseeko jos on liian innoissaan. No, saa nähdä.
 
Ai niin ja tekihän Rieha vielä paikallaolot samaan aikaan, kun Kit juoksi noutoja. Kumpikin hienoja, eikä vauhdikas tekeminen vieressä häirinnyt.
 
Hyvä treeni, vaikka mokiakin tuli. Pääasia, että saatiin ne korjattua!
 
Tiistaina oli meidän uuden agiryhmän treenit ja samalla Riehan ekat agitreenit sitten mammaloman. Aloitettiin tälläisellä radalla (saatte ihastella mun piirrosta, rataohjelma ei nyt pelaa):
 
 
Kylläpäs olikin jännää tehdä agia pitkästä aikaa. Suorastaa pelotti, miten Rieha lähtee lapasesta. Ja tutustuin rataankin ihan väärin, eli tosi hyvin lähti liikkeelle :D.
 
Mutta itse rata meni yllättävänkin hyvin. Rieha oli tosi hyvin kuulolla ja se kääntyi tosi hienosti, kunhan omat ohjaukset saatiin linjaan. 2-hypyllä valssi ajoissa ja heti liikkeelle, niin käännös oli hyvä. Pujottelun aloitus onnistui hienosti, mutta se oli yllättävän vaikea tehdä loppuun saakka, koska oma vauhti pysähtyi ja edessä oli A. Tälläinen ehdottomasti treeniin, Rieha menee liiaksi oman liikkeen mukana. 5-7 onnistui aika kivasti ja pystyin lähettämään Riehan hyvissä ajoin putkeen.
 
11-hypyllä kännös meinasi venyä, mutta kun linjasin paremmin 10-hypylle ja ajoitin valssin paremmin, niin käännös onnistui hienosti. A:n kontaktit sujui hyvin, samoin 13. Puomin alastulosta rykäisi ekalla kerralla yli, mutta sen jälkeen teki hienosti. Loppu sujui ok.
 
Oikein kiva treeni ja saatiin hyviä vinkkejä. Ehkä me tästä taas agiradoille palataan, ties vielä minkämoisilla tuloksilla :D.
 
Naru oli meillä hoidossa yhden yön ja hyvin se sujahti akkavallan alle. Kävi jo vähän sääliksi toista, kun Tuike ja Viima pomotti sitä minkä ehtivät. Riehasta setämiehen kyläily oli ihan hauskaa, tosin se ei saanut olla liikaa minun rapsuteltavani.
 
Viikonlopun rallyesitys on muuten tullut esiin jo useamman vieraan ihmisen kanssa. Aika hauskaa, että Rieha on jäänyt mieleen :).

Ei kommentteja: