tiistai 25. kesäkuuta 2013

Hiontaa

Eilinen ja tämä päivä vietettiin mökillä. Koirat on olleet päivät irti, uineet ja juosseet. Rieha ui varmasti kilometrejä, sitä kun ei hevillä järvestä pois saa.

Eilen tuli myös SM-kokeen osallistujalistat. Me ollaan numerolla 98/128, eli luvassa on todella pitkä päivä... Säätiedotus lupaa hellettä, eli oikein rattoisa päivä odotella jännityksestä jäykkänä. No, eipä näille mitään voi, mutta olisin kyllä ollut alkupään paikasta enemmän kuin kiitollinen. Kokemuksena tämä on vaan otettava, mitään menestyspaineita ei onneksi ole. Jos itse selviä päivästä pyörtymättä, niin se on jo plussaa... Ei voi kuin ihmetellä mihin sitä on taas päänsä pistänyt. Pakko koittaa vaan tsempata ja olla positiivinen, niin eiköhän se siitä :D.

Treeneissä ollaan jankattu lähinnä nurtsitunnaria ja kaukoja. Eilen tehtiin mökillä tunnaria itsekseen pitkällä tunnaririvillä, jossa oli namit alussa rauhoittamassa. Tuntui toimivan tosi hyvin, eikä Riehalle tullut kiire, vaikka omaan ei heti osunutkaan.

Tänään treffattiin Annan kanssa Vihtavuoressa. Tein alkuun merkkiä ja ruutua, lähetyksiä kummastakin suunnasta ja palkka satunnaisesti eri osioista. Loistava meno, vauhti riitti, haki sekä ruudun että merkin paikan hyvin ja stopit oli täpäköitä. En huomannut juurikaan eroa eri puolilta lähettäessä, ihan yhtä keskelle meni.

Zeta tehtiin liikkuroituna, muuten onnistui, mutta itse muistin järjestyksen väärin... Toivottavasti lauantaina paremmin...

Loppuun sama tunnaritreeni kuin eilen, mutta liikkurin kera. Parikymmentä kapulaa jonoon, ensin namien syönti maasta ja sitten nuuskimaan. Oma nousi todella varmasti kaksi kertaa, vaikka vaihdettiin sen paikkaa. Vääriä ei yrittänytkään maistella ja ilme oli muutenkin hyvä ja keskittynyt.


5 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Me pidetään teille paljon peukkuja! Toivottavasti siellä nyt pari pilveäkin eksyis paikalle. :)

Sonja K. kirjoitti...

Onnea koitokseen!

Lotta kirjoitti...

Paljon tsemppiä smeihin! Ihan sama miten menee, ootte loistopari :)

Riikka kirjoitti...

Kiitos tsempeistä! Koitetaan mennä positiivisella mielellä ja näyttää iloista menoa, tuloksista viis :).

Piia Karinen kirjoitti...

Onnea ja menestystä toivomme mekin!!! Kotikisastudiossa tilannetta seuraillen Piia, Ihku & Fredde