sunnuntai 11. marraskuuta 2012

Suunnitelemattomuusongemako

Rieha ja Tuike opettelivat tänään uutta temppua, eli peittoon kierähtämistä. Tuike ei päässyt vielä kovin pitkälle, pitää kyllä peittoa suussa, mutta irrottaa vielä liikkeessä, eli lisää treeniä. Rieha sen sijaan eteni hurjaa vauhtia ja tokassa treenissä teki jo näin:



Sitä ei kohta tarvitse peitellä itse ollenkaan :D.

Päivällä käytiin pikaisesti Killerillä ja tehtiin pari merkkiä ja ruutua. Viima tapasi myös yhden ihanan shelttipojan, jonka olisi heti ottanut meille asumaan. Mukava oli tavata uusia ihmisiä :)!

Kokonaisuutena täytyy sanoa, että treenien suunnitelmallisuus on ollut vähän hukassa, pitää yrittää parantaa. Mulla alkoi nyt viikon loma, ehkä sitä saa taas paremmin rutiinit kohdilleen. Viestikokeen rankkuus painaa edelleen ohjaajan päässä... Otin kuitenkin heti itseäni niskasta kiinni ja temppujen lisäksi illalla muistuteltiin myös kaukoja ja luoksarin stoppeja.

Toinen juttu, mikä vähän tänään häiritsi oli se, että Rieha on käyttäynyt hieman oudosti. Killerillä se oli jotenkin normaalia terävämpi ja toisaalta leikki ja vauhti oli ehkä normaalia rauhallisempaa. Illalla, kun leikitin sitä sisällä, niin ulahti yhtäkkiä, irrotti lelusta, mutta kävi siihen kyllä samantien kiinni uudestaan. Mutta kun yritin samassa kohdassa tehdä kaukoja, niin se sai kauhean mielistelykohtauksen ja koitti vaan heittää syliin selälleen. Olin vähän ihmeissäni, mutta tästäkin selvittiin, kun vaan sanoin, että höpsis. Lisäksi Vesku sanoi, että se oli eilen pyyhkinyt tassulla naamaansa välillä tosi paljon. Koitin sen suuta tutkia, mutta ei sieltä mitään löytynyt ja toisaalta monessa muussa jutussa se on ollut ihan normaali, ruoka ja luut maistuu, lenkillä viiletti normaalisti ym. No, ei auta kuin seurailla.

Tässä vielä toinen kännykän helmi, jokain vinkupalloja rakastavan koiran omistaja varmasti samaistuu tähän. Voitte kuvitella kuinka työpaikan pikkujoulujen jälkeisenä aamuna on suorastaan sulosointuja korville!

Ei kommentteja: