perjantai 25. maaliskuuta 2011

Perjantain videotreenit

Laukaan maneesilla, eikä muita paikalla myöhäisestä ajasta johtuen. Vesku lähti mukaan kuvaamaan, joten mikäs sen hauskempaa. Edelleen nämä kertoo kyllä enemmän kuin tuhat sanaa...

Rieha aloitti. Huumaa-siskon ruutuvideosta innostuneena, päätin testata meidänkin ruutua. Rieha menee ruutuun ihan samalla lailla kenguruloikkien kuin siskonsa :D. Sille ei vielä ihan niin selkeää ole, missä pitäisi olla, mutta idea on aluillaa. Pari kertaa meni yhden ruutumerkin väärältä puolelta ja kerran keilasi merkin, mutta kivaa sillä on (ja vissiin minullakin, kaikesta hihkumisesta päätellen :D). Lähdöissä meinaa kenottaa, mutta pysyy paikallaan, eipä se vielä haittaa...

Sitten vähän noutoa. Pari varastusta tuli, joten koitin palkkailla odottamisesta. Sai tulla vauhdikkaasti ja suoraan leluun. Kapulaa on vähän vaikea löytää möyhystä, siitä pomppimista.

Loppuun seuraamista. Siinä näkyy kyllä meidän ongelmat, eli takapuoli meinaa irrota, vaikka pää on hyvällä paikalla. Toki ei olla pitkää suoraa vielä paljon tehtykään, mutta seinänvierustatreeni voisi tehdä hyvää. Ilmeestä tykkään niin paljon, tekemisen meininkiä!

Sitten Tuike. Aloiteltiin ruudulla. Oli ehkä vähän vaikea, ilman ruutunauhoja siis. Ekalla nousee, sen jälkeen hakee paremmin. Kiva vauhti ja ilme.

Sitten pidempi seuruu. Näyttää paremmalta kuin miltä tuntui. Oikeastaan hyvää menoahan tuo, jaksaa tehdä koko ajan, ihan muutamia kontaktin tippumisia lukuunottamatta ja paikkakin säilyy suht korrektina.

Loppuun vielä luoksetulo ja liikkeestä istuminen. Luoksarissa ei näy käsimerkki, mutta pysähtyy tosi hyvin. Maahanmeno on ihan T:lle tyypillinen. Istuminen sujuu, ihan hetken miettii, mutta istuu.

Sitten Viima. Ensin seuraaminen. Kyllä se vaan on nättiä, kun se tekee! Yksi perusasento jää välistä, mutta muuten on hyvää. Minusta Viimalla on sellainen paikka, josta tokossa tykätään.

Sitten noutoa, kaukot ja luoksetulo. Noudossa oikein kivaa menoa. Kaukoissa meinaa alussa nuuskia ja yksi istuminen on vähän haastavaa. Luoksarin stoppi sujuu. Hyvä Vimps!

Ei kommentteja: