torstai 9. syyskuuta 2010

Viikon kuulumisia


Itse olen taas ollut Tampereella viikon, koiruudet siis kotona hyvässä hoidossa. Rieha on käynyt mm. tapaamassa Cola-cottonia, joka oli kuulemma oikein kiva tuttavuus, eikä Rieha ollut edes pahasti sitä rökittänyt. Koko porukka kävi myös mökillä ja Rieha siis ekaa kertaa. Innolla se oli siellä vetänyt ja käynyt mm. leikkuupuimurin alla (onneksi se oli sammutettu!). Väsyttyään se oli hypännyt autoon nukkumaan.

Tiistaina menin käymään kotona ja ehdittiin vähän treenaillakin. Riehan kanssa edelleen perusjuttuja, istumisia, maahanmenoja, pikkaisen kaukojumppaa ja noutoa. Noutamisesta olen edelleen ihan haltioissani, se tykkää siitä niin paljon! Ja tuo aivan sikahienosti käteen saakka. Orastava noutohullu siis tiedossa. Täytyy ottaa metallikapula saman tien kuvioihin mukaan, metalli ei ole muissa esineissä tuottanut minkäänlaisia ongelmia.

Viiman nouto on taas aika päinvastaista. Tuntuu etta motivaatio siihen on aika nollassa kun pitää noutaa. Sen sijaan kun kapulan antaa kannettavaksi vaikka kotiin tullessa niin sehä on aivan innoissaan. Muuten Vimps tokosteli pätevästi kaukoja ja seuraamista. Viima on myös nyt alkanut leikkimään Riehan kanssa, se makaa maassa ja Rieha saa hyppiä ja purra ja Vimps öristää takaisin. Ihania ovat!

Tuike tokoili myös pikkujuttuja: kapulan nostoa ja sivulle tuontia ja kaukoja. Tuntui vaan että leikattu jalka oli ehkä vähän kipeä, eikä mielellään oikein istunut sen kanssa, joten ei enempää otettu. Varmaan tuo mökkireissu oli vähän rasittanut, siellä kun se meinaa niin herkästi innostua riehumaan.

Ei kommentteja: