tiistai 21. syyskuuta 2010

Tokovideoita


Nyt olen kuvaillut meidän treenejä enemmänkin. Ja voi että niistä huomaakin kaikki omat virheet, paljon on parempi mieli kun ei kuvaa :D. Olen niin käsi tuon naksuttimen kanssa, että ihme että pentu on oppinut yhtään mitään . Palkka tulee välillä ihan mistä sattuu tai ihan liian myöhässä. Onneksi Rieha on ihan super! Tässäpä siis. Ensin Riehan maahanmenoja. On se vaan niin nopsa ja innokas:

Sitten vähän kosketusalustaa. Jotenkin ehkä hieman näkyy noiden maahanmenojen vaikutus... Pitäisi siis kaveilla se alistan läppääminen ilman maahanmenoa. Mutta toisaalta jutut, missä alustaa tulen käyttämään on varmaankin sellaisia, että niissä ei haittaa vaikka menee matalaksi (seli, seli, kun ei osaa sheipata :D).

Iltalenkillä tokoiltiin myös, ihanassa vesisateessa. Tuiken piti tehdä koemainen parin liikkeen ketjutus, mutta se karkasi syömään loppupalkan heti seuraamisen jälkeen joten se jäi siihen. Eli ehkä vielä joutuu tuota ajamaan sisään, kokeessa palkalle karkaava koira ei ole toivottavaa... Mutta seuraaminen oli minusta oikein ok ja kontakti ja into säilyi hienosti. Myös Vimps teki seuraamista. Otin tahallani oikein pientä kierrosta ja kaarrosta, paljon käännöksiä ja äkkipysähdyksiä, tarkoituksena että pysyisi hereillä. Oikein hyvin meni. Kotona jumppailtiin vielä kaukoja kummankin kanssa iltapuhteiksi. Viimalla liikeradat tulee hienosti luonnostaan ja T:n kanssa keskityttiin lähinnä vaikeaa istu-seiso-istu-litaniaan.

Kevennykseksi, Rieha ja Porkkana:

Ei kommentteja: