keskiviikko 28. joulukuuta 2016

Happy holidays

Viime viikolla käytiin hallilla pariin otteeseen ja saatiin tehtyä oikein hyvää settiä. Liikkurointia, häiriöitä ja ennen kaikkea tarkkuutta. Olen nyt ottanut esim. ohjatussa tiukan linjan siihen, että kapulaa ei pyöritellä tuotaessa ja aina kun pyörittelyä tapahtui, niin keskeytettiin liike. Nopeasti Rieha alkoi tajuamaan homman idean ja kapula palautui ilman pyörittelyitä. Tässä taas näkee miksi minusta ei varmaan koskaan ole sinne tokon huipulle. Olen antanut tuollaisten juttujen vaan mennä läpi, jos koira tekee muuten hyvin. Katsotaan kauanko jaksan kiinnittää tuohon taas huomiota vai lipsunko vaan ihailemaan reipasta ja iloista noutoa :D.Paljon on ollut treeneissä hyviä ajatuksia. Ehkä se osaltaan auttaa kun treenikerrat on nykyisin vähentyneet niin paljon. Rieha on silloin toki vielä enemmän liekeissä, mutta yllättävästi myös kuuntelee todella kivasti. Mitään isoja mokia siltä ei oikein treeneissä meinaa saada edes esiin. Jatkamme siis samaan malliin.


Joulu sujahti nopeasti. Sain lahjaksi uuden kameran, joten saatte valitettavasti toivottavasti nauttia jatkossa enemmän kuvista. Ainakin ajatuksen tasolla tämä olisi hieno toteuttaa. Kuvat siis joulun ajan saldoa.

Viima on nykyisin niin arvokkaasti harmantunut mummeli
Tuike melkein 13v., Rieha 6v., Viima melkein 11v. ja Aarne 11kk


Kisarintamalla olen katsellut Riehalle pari rallykisaa. Tokokokeet houkuttaisi myös, erityisesti karsinnat mietityttää. Toisaalta mietin, että näillä treenimäärillä ei todellakaan tavoitella maajoukkuepaikkoja eli onko mitään järkeä. Mutta toisaalta, olisi se hyvää kisajännitystreeniä verrattuna oman tai lähiseurojen kokeisiin. Ja toisaalta, jos kaikki onnistuu, niin Rieha pystyy kyllä hyvään suoritukseen. Mutta toisaalta, olisi kiva keskittyä enemmän rallyyn ja tavoitella sieltä esim. valioitumista. Ja ennen kaikkea isoin pohdinta, mihin kaikkeen meillä riittää aika ja miten saan järjestettyä kaikki kisat muun elämän ohella. Siinäpä onkin pohdittavaa.

Ei kommentteja: