maanantai 8. elokuuta 2016

Treenihommia

Pk SM:t meni ja ei päästy tällä kerralla mukaan. Osallistumisoikeus oisi meillä viestille ollut mutta muuten homma meni liian hankalaksi järjestää. Harmitti tietysti vähäsen, mutta toivottavasti vielä joskus mukaan päästään. Vaikka jo ensi vuonna jos kaikki menee hyvin. Viime vuoden kokemus oli niin mukava.

Pk-jutut on treenienkin puolesta olleet pitkälti tauolla. Yksi esineruutu käytiin viime viikolla tekemässä Raisan kanssa. Riehalle neljä esinettä valmiina. Ja se teki ihan mahtavaa työtä, neljä pistoa ja neljä esinettä. Vauhti oli hurja, mutta nenä pysyi auki. Aikamoisen hyvää työtä siis.

Tokojuttuja ollaan tehty pari kertaa. Lauran ja Riehan Nasta-tytön kanssa kanssa treenattiin Killerillä. Aloitettiin ohjatulla, johon yritin saada häiriötä sm:ien tapaan. Alkuun Rieha vähän hämääntyikin häiriömerkeistä ennen kapuloita, mutta alkoi nopeasti skarppaamaan. Lisäksi palkkailin nopeista merkille menoista.Tunnarissa ei tehty mitään ihmeellistä. Olen nyt yrittänyt palkata Riehaa siitä, että katsoo kapuloiden viennin ja niin tein nytkin. Sitä kautta saisi Riehan myös odotusvaiheessa skarpimmaksi.

Luoksetulo on meillä jostain syystä mennyt huonompaan suuntaa. Seisomisesta sai ensin muistuttaa ja sitten maahanmenon kanssa oli ongelmia kun Rieha tarjosi istumista. Heittelin nameja ja palkkailin nopeista stopeista. Lopuksi Rieha sai juosta Nastan kanssa. Eipä sitä ihan kauheasti innokkaan tyttärensä leikkikutsut kiinnostaneet :D

Perjantaina pyörähdettiin vielä kisatokoryhmän treeneissä. Tehtiin tunnaria hässäkkää, eteenmenoja ja luoksetuloa. Lisäksi muistuteltiin rallyjuttuja. Treeni sujui aika kivasti. Erityisesti eteenmenoissa oli hyvä ajatus ja Rieha meni hienosti suoraan. Vein kalkan valmiiksi ja vuorottelin suoraan palkalle juoksemisen ja stoppamisen välillä. Hässäkkä tehtiin liikkuroituna ja Rieha kuunteli hyvin.

Seuraamisesta on vielä sanottava, että siinä alkaa olla kiva ajatus. Rieha tarjoaa sivulletuloakin jo paljon taaemmas kuin keväällä. Täytyy toivoa, että rallyn temputtaminen ei vaikuta liikaa vireeseen. Olen nimittäin ilmoittanut Riehan pariin rallykisaan. Pitää vaan yrittää pitää kriteeristä kiinni.

Ei kommentteja: