lauantai 28. marraskuuta 2015

Mummot treenaa ja pennut kasvaa

Tällä viikolla päästiin osallistumaan rallytokotreeneihin. Otin mukaan kummatkin pystykorvat. Rakennettiin omasta päästä voittajaluokan rata. Hyvin sujui niinkin ja saatiin mukaan niitä kaikkein vaikeimpia kylttejä.

Tuike pääsi tekemään eka. Se esitteli heti alkuun kuinka voi tulla kentälle ja juosta suoraan houkutuksen leluille rieputtelemaan niitä. Kannattaa siis pikkukoiraakin hieman purkaa ennen radalle menoa. Leikittiin vähän hanskoilla ja sitten menoksi. Tuike oli taas aivan ihana. Täynnä intoa ja yritystä. Hyvin se selvisi vaikeistakin paikoista, eikä houkutus enää radalla aiheuttanut reaktiota. Lopuksi käytiin vielä käytösruudussa ja temppuiltiin itsekseen.

Viiman kanssa lähdin yrittämään melkein kaikkia voittajaluokan kylttejä ja ihan yllättävän hienosti se ne handlasi. Muutamassa kohdassa helpotettiin, kun ei se ole treenannut kaikkia juttuja. Mutta pääasia oli sen asenne, se oli aivan messissä ja innoissaan, jopa suorastaan sähäkkänä. Oli tosi mukava rata, eikä sitä tarvinnut liikaa houkutella.

Treenin jälkeen käytiin vielä perinteiseen tapaan isolla porukalla kävelemässä. Oli huippukivat treenit ja huippukivaa on treenata tuossa porukassa!

Loppuun laitan iloksenne vielä muutaman kuvan 4-viikkoisista pennuista ja Riehasta. Pennut  alkavat olemaan kuulemma jo aikamoisia riiviöitä. Rieha jaksaa leikkiä niiden kanssa kuulemma erittäin kärsivällisesti. Pari viikkoa ja saadaan Rieha takaisin kotiin, ihan parasta!

Jotain niin suloista!
Ei kommentteja: