sunnuntai 9. marraskuuta 2014

Agia treeneissä ja kisoissa

Alkuun on pakko laittaa kuvatuokio mummokoiran iltaleikeistä. Pieni on niin onnellinen pehmolelunsa kanssa..




Riehan kanssa ollaan tällä viikolla aksattu viikkotreeneissä. Muuten oikeastaan vaan pientä kotihiontaa, lähinnä malttia kaukoihin. Viikkotreeneihin Hanna oli suunnitellut tämmöisen radan:


Alussa menin vastaanottamaan melkein puoleen väliin putkea. 7-hypylle taidettiin sovitella vastakäännösitä. 9-11 pätkä sujui hyvin, kun otin vaan koiran selkeästi haltuun 10-hypyn jälkeen, siitä heitto ja vastakäännös. Pujottelun haki tosi hyvin avokulmasta.

Pituudella meinasi tulla välillä kiire, eli se piti ohjata tarkkaan. 15-hypylle tehtiin jotain, jonka nimeä en muista (miten voinkin olla näin huono näiden kanssa...). No, 16-hypylle kuitenkin päällejuoksu, joka oli tänään taas himpan hankala. Rieha meni ohi tai sitten jos otin liian tiukasti niin tuli mukana väärälle puolelle. No pikkuhiljaa sekin sieltä tuli. 18-hyppy mentiin itse asiassa toisene suuntaan kuin piirroksessa, loppu oli ok.

Tänään kisattiin kolme rataa JATin kisoissa. Eipä jäänyt jälkipolville kerrottavaa, tuloksena 3xHYL. Mutta ei jäänyt huono fiilis, oltiin kuitenkin aika lailla samoilla radoilla. Toka ja kolmas rata meni hyllyksi ihan samasta kohdasta, se oli vähän tyhmää, kun en muuttanut viimeiselle radalle ohjausta siiihen. No, oppia ikä kaikki.

Ei kommentteja: