torstai 17. heinäkuuta 2014

Viikon kertausta

 Taas on viikko vierähtänyt sutjakkaasti. Nopea treenikertaus siis paikallaan.
 
Sunnuntaina treenattiin Lauran ja Sonjan sekä Riehan pentujen Fiinin ja Priman kanssa Killerillä. Teemana pk-tottis. Tehtiin henkilöryhmää, kapulan hakua ja heittoa, jääviä ja eteenmenoa. Mukavasti sujui. Seuraaminen alkaa heti totuttuun tapaan hieman keulimaan, kun saa ketujpannan kaulaan, mutta antaa keulia. Noudossa olin tosi tyytyväinen siihen, että nostaa hyvin kontaktin heiton jälkeen. Eteenemenot sujui myös hyvin.
 
Prima ja Fiini treenailivat ohessa ja ne on kovasti päteviä pieniä. Leikki sujuu ja vauhtia riittää. Riehasta ne on hyvin ällöjä, kun juoksevat ja mielistelevät äippää minkä ehtivät.
 
Tiistaina oli agiryhmän treenit, tämmöisellä radalla:
 
 
Alun välistäveto oli vaikea, mutta pienen jankkauksen jälkeen alkoi sujumaan. Muuten rata meni yllättävänkin kivasti. Pientä kaarratusta tuli pariin paikkaan, mutta muuten Rieha oli mainiosti kuulolla ja itsekin onnistuin tekemään välillä aika oikeaaikaista ohjausta. Hyvä minä :).
 
Agin ohessa tehtiin taas pk-juttuja. Eteenmenoa, seuruuta, jääviä. Eipä niissä ihmeempiä. Nauratti vaan taas Rieha ketjupantansa kanssa. Se ravistaa lelua niin lujaa, että ketjupanta lentää päästä kaaressa. Miten niin vaikeaa löytää pienelle koiralle sopivaa ketjupantaa... joko ne on niin tiukkoja että ei mahdu suurien korvien ohi kuin väkisin, tai sitten ne on niin löysiä, että lentävät päästä....
 
Muuten ollaan lenkkeilty ja uitu normaaliin malliin. Viima on lähinnä tyytynyt seisomaan järvess lämpiminä päivinä, mutta jo se on saanut sen turkin haisemaan hieman. Sillä ei edes ole muhkein turkki, mutta muhkea se on silti. Se olisi niin näyttelykunnossa, jos vaan joku jaksaisi viedä. 

Ei kommentteja: