lauantai 26. huhtikuuta 2014

Arkihaaste

 Fb:ssä pyöri (monia ärsyttänyt) arkihaaste ja kuvat on sieltä. Tällä hetkellä suurin haaste tuntuu olevan blogin päivittäminen, mutta koitan muistella suunnilleen mitä ollaan tehty.
 
Viikonloppuna käytiin mökillä. Koirat lähinnä juoksi, Rieha kävi uimassa ja Viima kahlaili. Vähän treenattiin, lähinnä tunnaria.
 
Mökkilaiturilla
Sunnuntaina käytiin hallilla. Rieha treenasi kontakteja, pujottelua ja niiden yhdistelmiä. Muutama ohjauskuviokin tehtiin.
 
Treenatessa tulee hiki
Alkuviikko laiskoteltiin. Rieha toki teki pujottelua pihassa, kai sen voi laskea ylläpitotreeniksi.
 
Torstaina olikin koiran päivä ja mulla vapaa, joten päivä meni pitkälti touhutessa. Kävin tallaamassa Riehalle 200m jäljen kuudella kepillä ja x-määrällä kulmia. Jäljen vanhetessa käytiin lenkillä hiekkamontuilla.
 
 
Tunnin lenksan jälkeen ajettiin jälki. Jana meni hienosti. Rieha jäljesti muutenkin tosi mainiosti, ei ryysinyt liikaa. Kepit nousi yksi toisensa jälkeen. Viimeinen keppi meinasi tuottaa ongelmia, meni siitä hieman ohi, mutta palasi takaisin nostamaan. Oikein hyvä meno, olin tosi tyytyväinen!
 
Näin mennään, ohjaaja kuvaa :D
Ja kepit tulee reippaasti takaisin
Illalla treffattiin vielä Anna ja hanna rallytokon merkeissä. Väsättiin parinkymmenen kyltin rata ja kaikki koirat pääsivät tekemään sen pariin otteeseen.
 
Riehan into oli alkuun taas kovempi kuin järki, mutta kyllä se siitä. Tuike teki hienosti, se on pätevä. Viimaa ei meinannut eka innostaa, mutta sekin paransi koko ajan. Hieno sakki ja mukavaa seuraa treeneissä. Hannan lapset toimi hyvänä häiriönä, Tuikekin pystyi hyvin tekemään.
 
Viima ja eteentulon malliesimerkki
  Eilen lenkin jälkeen Rieha teki pari janatreeniä. Eka vähän lyhyempi jana, joka meni hienosti. Tosin tuuli pyöritti jälkeä ja meni ohi kepistä, joka oli pienen jäljen päässä. Toinen jana oli hieman pidempi, siinäkin eteni hyvin, mutta oti takajäljen. Korjasi, kun en päästänyt ja tällä pätkällä myös keppi nousi. Eli onnistumisprosentti oli sata, jos laskee kummankin janan onnistumiset yhteen :D.
 
Illalla käytiin vielä Ellin kentän avajaisissa ja Rieha teki koemaisen evl:n. Lätkäisen sen kehään oikeastaan suoraan autosta, eli ei ihan paras valmistautuminen. Ihan ok se sujui, ei suuria liikevirheitä.
 
Paikkaistuminen ja -makuu sujuivat hyvin. Näin piilosta, että istumisessa liikutti kerran tassuja, makuu oli hieno.
 
Seuruu oli hieman epätasainen. Paikka oli hyvä, mutta pää eli jonkin verran. Zeta oli pätevä, hyvät jäävät ja ok seuruu.
 
Luoksari oli hieno, ruudussa ainoa miinus, kun ennakoi ihan hinasen maahanmenoa ruudussa.
 
Ohjattu perusvarma, luovutus oisi voinut olla parempi eli suorempi. Metsku perus-Riehaa, ei ihan parasta, eli ravilla takaisin hypyn jälkeen. Tunnarissa tuusasi vähän liikaa, mutta ei nostellut. Kaukot ok, joki 10cm eteneminen. Annoin tosin väärän käskynkin yhteen otteeseen.
 
Selkeä ykkönen, vaikka kieltämättä ei ihan oltu samassa kuplassa. Oma keskittyminen siis lähinnä huonoa. Mutta kiva treeni! Lisäksi grillailtiin ja Rieha pääsi vielä juoksemaan Nastan kanssa. Mukavaa :).

Ei kommentteja: