torstai 26. joulukuuta 2013

2-viikkoiset kuvin ja videoin

Pennut täyttivät eilen kaksi viikkoa ja ne muistuttavat päivä päivältä enemmän isoja koiria. Tässä poseeraukset, ikää kuvissa siis 15 vuorokautta:

Black&tan tyttö

paino syntyessä 346g
paino 15vrk ikäisenä 1067g



Musta tyttö valkealla piirrolla

paino syntyessä 304g
paino 15vrk ikäisenä 988g

Putsauksessa

Kokomusta tyttö

paino syntyessä 350g
paino 15vrk ikäisenä 955g



Ruskea tyttö

paino syntyessä 359g
paino 15vrk ikäisenä 1150g

Lepohetki veljen kera

Black&tan poika

paino syntyessä 295g
paino 15vrk ikäisenä 934g




Ruskea poika

paino syntyessä 277g
paino 15vrk ikäisenä 954g


Lepohetki siskon alla
Musta poika

paino syntyessä 350g
paino 15vrk ikäisenä 1148g

Istumisen tyylinäyte


Leikin alkeita tapaillaan jo kovasti. Murinan ja haukun kera. Pelkään pahoin, ettei äänet tästä ainakaan vähene...

Ruskea poika ja musta tyttö
B&t tyttö ja musta poika
Ruskea tyttö ja valkeapiirtoinen musta tyttö
Ruskea ja poika ja musta poika
Ruskea ja musta poika ja b&tan tyttö

Pari tyypeistä on todellisia tättähääriä, joiden elo tosiaankin kuuluu. Kokomusta tyttö ja ruskea poika ovat etunenässä. Ne hilluvat vielä, kun muut ovat sammuneet, kiipeilevät reunalle ja koittavat saada jotain äksöniä aikaiseksi. Pikkumustatyttö on varsinkin aikamoinen rohkelikko ja pusuttelee edelleen naaman märäksi heti jos pääsee lähelle. Saa nähdä minkämoinen siitä tulee. Musta poika ja b&tan tyttö ovat myös kovasti alkaneet leikkiä ja varsinkin poitsulla on kova ylivoima kokonsa ansiosta.

Kävely luonnistuu jokaiselta jo jotenkin, vaikka horjuvaahan se vielä on. B&t poika on edelleen akrobaatti, näin tänään kun kiipesi pentulaatikon suojareunalle, josta ylsi seisovan Riehan tissille. Muuten se on edelleen kova levyttämää mitä erilaisimmissa asennoissa ympäri pentulaatikkoa.

Rieha on hoitanut pentuja esimerkillisesti, eli antibiootit on auttaneet. Edelleen, ei voi kuin ihailla, miten tuollaisen lauman kanssa tulee toimeen. Ollaan käyty semmoisia puolen tunnin kävelyitä, joille se lähtee mielellään.

Kaikki syömässä, hyvin mahtuu
Kaikki
Tässä vielä teidän iloksi pari videota. Ensin ruokailua, jonka lopuksi mustalle tytölle käy pieni erehdys :D. Sitten vähän leikin ja liikkumisen alkeita.







Pitkän postauksen pääteeksi vielä todistusaineistoa piparihaasteesta. Se onnistui jokaiselta, Viimasta se tosin oli aika epäilyttävää. Mutta sekin totesi, että piparin eteen kannattaa hieman kärsiä.

Ei kommentteja: