torstai 14. marraskuuta 2013

Jälkeä ja tokopätkää

Kun ei ole lunta, niin kai se täytyy vielä jälkeillä. Riehalle tänään 300m jälki 20m janalla, jossa viisi keppiä ja kaksi kulmaa kivikkoisessa metsässä. Vanheni tunnin verran, eli käytiin välissä lenkillä.

Janalla R kaarratti hieman oikealle, josta törmäsi jälkeen ja lähti onneksi oikeaan suuntaan eli vasemmalle. Eli ihan hyvä jana. Eka keppi ekalla suoralla nousi hienosti. Eka kulma oli myös erinomainen. Toisesta kepistä se kaahotti ohi ehkä metrillä, jolloin otin takaisin ja lähetin uudestaan jäljelle, jolloin bongasi kepin. Toinen kulma todella tarkkaan, ihan kuin siinä olisi ollut jotain ylimääräistä hajua. Kolmannesta kepistä meni taas ohi, tein samoin kuin edellisen kanssa. Riehan ilme suorastaan kirkastui, kun keppi löytyi, ilmeisesti se ei vaan saanut siitä hajua, kun oli sen verran sivussa. Kaksi viimeistä keppiä nousi hienosti.

Into oli taas tosi kova, luulen, että se vaikutti noiden kahden kepin kanssa. Toistoja se vaan tämäkin laji vaatii (olipa yllätys). Kulmatyöskentelyyn olin tosin tyytyväinen, samoin janaan. Ihan hyvin mammalomalaisen jäljeksi :).


Jälkitilasto:
Matka 7000m
Kepit 112/128
Hukkia: 1

Sisätokoissa treenailtiin tänään mm. kaukoja ja seuruuta. Perussettiä ja kova into. Kuvasin pari videota.

Rieha on niin liekeissä, ettei tosikaan. Saattaa muuten olla pieni homma saada se mammaloman jälkeen taas kuosiin, kun näin pieni tekeminen on siitä jo aivan maailman mahtavinta ikinä :D. Vire on siis aika korkea, maltti vähän hakusassa :D. Tosin kyllä se loppua kohden taas muistaa malttaa, mutta näkee hyvin, miksi sen kanssa on suotavaa tehdä paljon toistoja.



Vimps on tosi pätevänä. Lopussa näkyy hyvin, miten sen palkkaustemppu eli pyöriminen on alkanut pelaamaan.



Kaikki koirat on videoilla hengessä mukana, hyvää häiriötä ainakin :)

3 kommenttia:

Maarit kirjoitti...

Pakko laittaa kommenttia, kun Eliaksen kanssa katsottiin teidän kaukojumppa-videota, se nauratti Eliasta kovasti! Ihana pieni mies, joka nauraa videolle. Otin huonon pienen videopätkän Eliaksesta nauramassa teidän videolle, pitäisköhän se julkaista? =D Tästä pojasta kasvaa ehta koirahöperö! =D

Riikka kirjoitti...

Ihana Elias! Tottakai julkiseksi, luulen että Rieha innostuisi puolestaan Eliaksen videosta. Sitten vois kuvata videon, jossa Rieha katsoo videolta Eliasta, joka katsoo videolta Riehaa :D?

Maarit kirjoitti...

Täytyy laittaa kyllä video näytille, sen verran liikkis on poika. =D Kerro sitten tuumasiko Rieha Eliaksesta mitään. =)