perjantai 29. marraskuuta 2013

Alienit kasvaa

Odottavan aika on pitkä ja niinhän se on. Maha kasvaa ja mammakoira voi hyvin. Ruoka on maistunut nyt parina aamuna hieman huonommin, mutta iltaisin vetää sitten senkin edestä. Tuntui myös, että se oli paljon rauhallisempi tässä pari viikkoa, mutta nyt on taas villiintynyt. Se kantaa leluja varsinkin iltaisin ja lenkeillä kaivelee keppejä joka kolosta. Vai onkohan sillä vaan tylsää? Ymmärrän kyllä, itsekin kaipaisi jo vähän äksöniä...

Sivuprofiili eiliseltä, vrk 49
Tänään tunsin ekaa kertaa pentujen liikkeitä mahassa. Semmoisia pieniä tökkäyksiä, aika hauskaa ja ihanaa! Varmaan siitä vaan vilkastuvat. Vähän ne on kieltämättä semmoisia alienieja tökkäyksineen :D.

Maha on iso ja tissit myös. Meillä ei ole puntaria, niin en ole sitä päässyt punnitsemaan, mutta se muuten painaa. Olen pukenut sille nyt haalarin lenkeille, kun paljaat nisät on niin kovin esillä. Parempi olla varovainen, vaikka ei mitenkään vaikuta palelevan. Lenkeillä on mukana edelleen tosi mielellään.

Rieha alkaa olla sitä mieltä, että mahan kuvaus saisi jo riittää...

Vesku on rakentanut pentulootan ja se on nyt tuossa paikoillaan. Samoin pentuhuoneen lattia on nyt päällystetty muovimatolla, jospa se vähän suojaisi laminaattia riiviölaumalta?

Pentulaatikossa tuntuu muuten viihtyvän kaikki muut paitsi emokoira...

2 kommenttia:

Iitu kirjoitti...

Kuinkahan paljon väkee tuonne mahtuu O.o Hurjasti tsemppiä loppukiriin ja toivottavasti kaikki sujuu hyvin <3

Riikka kirjoitti...

Kiitti, toivotaan että kaikki menee tosiaan hyvin! Ja toivotaan, että tuonne mahtui monenmonta pikkukelpiä!