keskiviikko 25. syyskuuta 2013

Viesti vaan kulkee!

Päivittelin nyt videot edelliseen postaukseen. Kyllä niitä aika kriittisella silmällä katseli, tietysti lähinnä sitä omaa toimintaa. Onneksi itse kokeessa fiilis oli aivan huippu ja jälkikäteenhän sitä voi aina miettiä, mitä jatkossa treenaa. Ja koska tokon treenaaminen oli ennen koetta aika vähissä, niin seuraavaan voi taas treenata enemmän ;)

Meidän treenilistalle menee nyt (tai siis edelleen):

  • häiriö, erityisesti taputtavat ihmiset ja erityisesti liikkeissä, joissa Riehalla ehtii olla tylsää, ennen kuin mitään tapahtuu (tunnari, kaukot, ohjattu)
  • liikkuritreeni ja mahdollisimman paljon koiraa kiusaava, eli koitetaan saada se lähtemään
  • treenien rikkominen, Rieha alkaa olemaan aika itsevarma kaikesta ja silloin niitä virheitä tulee, kun ei mieti
Mutta oli se vaan onnellinen tuolla, hauska eläin :).

Tänään vedettiin viestitreenit hyytävän kylmässä kelissä. Syksy tosiaan tuli ihan yhtäkkiä. Saatiin seuraksi Ansku, Ellu ja Aatu. Vedettiin voi-luokan kisamainen rata.

Rieha lähti B:ltä A:lle ekana, ei mitään ongelmia. Tässä oli heti tien ylitys, josta reitti kaarsi tiukasti vasempaan. Meni täysin ongelmitta tien yli ja kaarratti siitä vasemmalle, eli ihan oli kartalla. C-piste oli aikamoisessa ryteikössä, eli koiraa ei juuri nähnyt. Yksi haukahdus kuului, ilmeisesti edelliseltä pisteeltä ja kumpikin koira tuli hieman vasemmalta, Rieha tällä  kertaa tokana.

C-pisteeltä Rieha lähti taas tokana, hieno lähtö. D-piste oli taas aukeammalla paikalla, mutta sitä ennen oli tosi jyrkkä rinne, eli siinä mielessä vähän erikoisempi maasto. Nyt Riehasta kuului vähän enemmän ääntä, sellainen kiljahdushaukahdus kajahti pari kertaa. Tällä pätkällä se oli ilmeisesti kerran vilkaissut taakseen, ennen kuin lähti juoksemaan. Viimeiselle matkalle Rieha lähti ekana. Ajattelin, että rinne voi olla haastava, mutta sinne se painoi, eikä mitään ongelmia.

Hienosti se kyllä juoksee, voi vitsi, kun päästäisiin vielä tänä vuonna kokeeseen! Jäljestyspätkillä kuului nyt pari haukahdusta, mutta luulen sen johtuneen pitkälti siitä, että se oli vaan niin innoissaan. Treeniä muutama kerta alle ja muistutukset hiljaa olosta, niin ei varmasti olisi mitään ongelmaa. Se oli nyt todella innoissaan, odotuspaikoillakin olisi vaan halunnut leikkiä ja tuusata. Eli ei se 8km täysiä juostuna juuri kelpin kunnossa tunnu :). Toki se sitten odotteli rauhallisena, kun mitään ei tapahtunut.

Nyt on kaikki sormet ristissä, että päästäisiin kolmosluokka starttaamaan tänä vuonna!

Rieha ja lenkkikivaa, ei tarvii meillä aurata

2 kommenttia:

Reija kirjoitti...

Onko noita viestikokeita tänä vuonna vielä monta sellasta mihin pääsisitte? Toiv onnistuis!

Riikka kirjoitti...

Eipä niitä näillä näkymin ole enää kuin yksi ja siinä on muuttujina ainakin juoksut, astutus ja lumentulo. Mutta jospa se panttaisi juoksua sen verran ja lumikin tulisi myöhään :D.