keskiviikko 8. kesäkuuta 2011

Viiman agivuoro ja lambin kuulumiset

Onneksi on halli, sillä ulkona oli aikasta lämpöinen keli. Hallissa sen sijaan oli oikein mukavan viileää. Sopi Viimallekin paremmin. Ihan samanlaisissa liekeissä se ei nyt ollut kuin kisoissa, mutta ok menoa. Kiva oli nähdä taas se, että vaikka se ottikin vähän itseensä treenikaverin naksuttelusta, niin teki kuitenkin hommia ihan ok. Rata näytti tältä:



Tehtiin pätkä kaksi kertaa ja se riitti. Ekalla tehtiin puhdas rata, tosin ei huippuvauhtia. Vimpsiä rapsututti jonkin verran, luultavasti koska olin laittanut koirille aiemmin päivällä punkkiaineet niskaan. Tokalla radalla vauhti oli parempi, mutta ohjasin vähän huonosti A:lle ja tuli siitä ohi nuuskimaan maassa ollutta roskaa. Mutta perusvarmaa menoa! Ihan ei itselläkään ollut ehkä kaikki paukut pelissä ja se luultavasti osaksi vaikutti myös.


Rieha tokotteli vuorostaan vähän parkkiksella. Seuraamista, jääviä ja luoksetuloa. Kaikki meni oikein bueno, erityisen ylpeä olin luoksarista, koska hakee eteentuloa jo tosi hyvin.


Tuikekin teki muutamat kaukot, omasta mielestään olisi voinut tehdä paljon enemmänkin. Saatiin tänään tulokset verikokeista, jotka siitä viime viikolla otettiin. Niissä oli kaikki ihan ok, eli mitään elimellistä vikaa ei pitäisi olla, joka olisi ne pari kohtausta aiheuttanut. Seuraillaan nyt tilannetta, tuleeko uusia kohtauksia ja pitääkö siihen aloittaa jonkinlaista lääkitystä. Huomenna mennään vielä Maarit käsittelyyn, josko saataisiin jumitkin pienen kropasta aukaistua.

Ei kommentteja: