keskiviikko 15. kesäkuuta 2011

Kotona taas ja treenaten

Käytiin Killerillä Tiinan kanssa. Tuike aloitteli tokottelemalla parkkiksella:


Metalli: Liikkuroituna ja palkka heti kun nosti. Ihan pätevää menoa, ei miettinyt nostoa ollenkaan. Erikseen otin vielä pari luovutustreeniä ja niissäkin piti ok otteella ja haki paikkaa kivasti.


Kaukot: Tiina oli häiriöihmisenä vieressä. Aika kivasti meni, ei tuntunut ottavan nyt häiriötä ollenkaan. teki hyviä siirtymiä, mutta kestoa piti hieman treenailla, koska meinasi vaihtaa asentoa ihan oma-aloitteisesti.


Liikkeestä istuminen: Ok seuruu ja hyvä istu, ei korjattavaa.


Luoksari: Takapalkalla ekaa stoppia. Takapalkan ongelma, eli se että ei meinaa lähteä ekalla käskyllä näkyi taas. Tokalla lähti hyvin ja tuli hyvää vauhtia ja stoppikin pelasi. Vaatii varmaan vaan vahvistamista, että hiffaa palkan tulevan vaan liikkeelle lähdöstä ja stopista. Oikein pätevää menoa pieneltä!


Rieha aloittelin hallissa liitelyt. Tehtiin radanpätkää, jota osa teki kennelleirillä ja joka näytti kivalta:



Rieha oli niin hyvä!! Alussa putken jälkeen meinasi olla ongelmana liiallinen irtoaminen hyppysuoran päähän, jossa odotti lelu. Otin toisen lelun peliin ja johan alkoi pikkukelpi kääntyä. Ekan hypyn jälkeinen vekki sai linjan hyväksi ja R irtosi niin makeasti putkeen takaaleikkaukseen. Meno oli ihan huikean hienoa, kyllä se on vaan hauska paketti!


Tehtiin myös rengasta, jossa Tiina oli apuohjaajana. Taisi kerran mennä väärästä kolosta, oikeasta tuli sen sijaan varmaan melkein parisenkymmentä toistoa ja hyvin luki minun ohjausta. Lisäksi tehtiin vähän puomin ylösmenon läiskintää, joka meinaa kiihdyttää kelpin kyllä  ihan sfääreihin, koska on niin hauskaa. Loppuun vielä parit pujottelut verkoilla, joissa oli joukossa pari ohjuria. Hienosti se tekee ja hakee asentoa, liitin alkuun myös putken. Tässä videokuvaa Riehasta:



Viima teki samaa pätkää. Aloiteltiin takaperin ketjuttamalla kissanruualle. Viimalla oli niin kivaa ja sekin alkoi irtoamaan vähän turhankin hyvin hyppysuoralle, kuten videosta näkyy . Otin palkan sitten käteen, niin jopa ohjautuikin. Kivasti se teki ja hirveän hauskaa sillä oli! Jätin ihan tarkoituksella siltä pois putkelle takaaleikkaukset ym., mitkä sillä lähinnä vaan hidastaan menoa. Lisäksi Vimps teki pari kertaa rengas-A yhdistelmää kumpaankin suuntaan. Hyvä meno oli tässäkin ja renkaalla ei ollut puhettakaan että olisi miettinyt kiertämistä. Tässä vielä Vimps treenaa:



Tuike ja Rieha pääsivät vielä Maaritin fysioterapoitavaksi. Tuikella oli edelleen selässä jumeja, mutta sitä sai ottaa jo paljon kovemmin ja tuntui tykkäävän. Se oli kyllä hieman levoton käsiteltäessä. Se saa nyt käydä käsiteltävänä säännöllisesti, että saadaan nuo jumit auki. Rieha sai kehuja lihaskunnostaan, tosin siltäkin löytyi muutama jumi etupäästä, takapää oli sen sijaan hyvässä kunnossa. En tiedä onko paimenkoiramainen matala asento, vaaniminen ja repiminen tehnyt, vaiko se, että joutui kennelleirillä olemaan vähän liian pienessä häkissä hieman kumarassa. Mutta saatiin hyvät venyttelyohjeet eli eiköhän se siitä selviä. Hienosti se antoi käsitellä vaikka hypyypomppurakkauskelpielle sen voisi kuvitella olevan välillä haastavaa, mutta niin se vaan makasi kyljellään koko homman ajan.

Ei kommentteja: