maanantai 7. helmikuuta 2011

Pakkaspäivän kuvakuulumiset

Aurinko paistoi ja olin kerrankin vapaalla, joten eikun kameraa ulkoiluttamaan. Kuvat jäivät pakkasen takia tosin nyt enimmäkseen vaan poseeraustasolle. Mutta tältä näyttää meidän pystykorvainen porukka helmikuussa 2011.

Rieha aloitteli ja se oli tänään erittäin innokas poseeraaja.

You talkin' to me or my ears?

Kelpie ja sen varjo

Jos sillä on isot korvat, niin on sillä vastapainoksi aika pitkä häntä

Sitten isot tytöt.

Ensin yhdessä.

Sitten Viiman katse

Sitten poseeraus

Sitten olikin vuorossa päivän hauskin kuva. Arktinen porokoira palelutti tassunsa poseeratessa, voiko katu-uskottavampaa enää olla :D?

Tuike veti vanhimman varmuudella ja arvokkuudella

Sellaista siis, ihana aurinko!

~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Illalla oli vuorossa kotitokoa.

Viima on ollut hieman rasittava koko päivän. Se on piippallut ja volissut ja jokainen vastaantuleva poikakoira olisi sen mielestä maailman ihanin tapaus... No, intoa siinä riittää ja treenailtiin taas vähän seuraamisen käännöksiä, kaukojen varmuutta ja liikkeestä seisomista. Kaikissa tosi hyvä meno ja ei olisi malttanut lopettaa. No, odotellaan vaan valeraskautta, siinä vaiheessa meininki voi olla vähän eri.

Riehan kanssa toteutin noutosuunnitelman. Eli heitin kapulaa ja palkkailin pelkästään siitä että otti kontaktia. N. 10 toistosta ainoastaan kerran lähti kapulalle, silloinkin tuli itse takaisin. Piti hienosti kontaktia ja malttoi siis suurimmaksi osaksi todella hienosti. Loppuun tehtiin muutama toisto niin, että sivulla olemisen jälkeen sai sitten hakea kapulan. Hyvin toimi ja pienellä käsiavusteella toi kapulan hienosti eteen. Kaukojumppaa tehtiin myös. Jonkin verran se kiihdyttää sitä, mutta aika hyvin tekniikka pelasi kaikissa siirtymissä.

Tuike teki seuraamista, joka oli 100 kertaa parempaa kuin eilen. Kaukoja tehtiin myös ja niissäkin taas hyvä meno.

Ei kommentteja: