tiistai 6. tammikuuta 2015

Loppiaistokot

Annan kanssa Haukkuvaarassa. Superkivat pohdintatreenit. Rieha teki:
  • Tunnaria. Oman etsintää piilosta yksittäisenä, näissä palautukset pääasiassa hyviä, ei puremista. Piilotetun etsiminen saa sen selkeästi ajattelemaan enemmän, ei tarvitse purra. Lisäksi vähän pitotreeniä, kun pientä pyöritystä tuli. Hyvin ottaa palautteen vastaan ja parantaa. Erityishuomiona nyt se, että kapulaan voi koskea, ilman että se tippuu. Ote paranee tällä heti.
  • Merkkiä. Eri suunnasta lähetyksiä. Ei mennyt lankaan missään vaiheessa ja teki suorastaan mahtavia merkkejä. Ei tökkimistä ja suora paikka.
  • Seuraamista. Tää on niin vaikeeta! Mutta paranee. Alkuun meinasi taas keulia, mutta korjasi paremmaksi aika nopeaan. Kyllä se sieltä siis pikkuhiljaa, vaikka mielikuva onkin jostain maata kiertävästä radasta siistin seuraamisen sijaan,
  • Luoksetuloa. Anna katsoi stoppeja ja vain hyvät meni läpi. Ja se tekikin alkuun aika lailla hienoja stoppeja. Opettelin itse antamaan käskyä oikeaan aikaan ja Rieha jäi ehkä vähän kiinni minulla olleeseen leluun, jolloin muutamaan stoppiin tuli hiipimistä. Tähän pitäisi muistaa se palkan suunnan vaihtelevuus, välillä myös takapalkkaa.
  • Jääviä. Tätä ihan vaan namipelillä, kun en halua nyt nillittää siitä seuruusta. Istuminen on todella haastava, kun on kaukana, muut onnistuu hyvin. EVL:n uudessa merkin kierrossahan koira voi joutua myös istumaan vauhdista, eli tätä pitää treenata.


Ei kommentteja: