sunnuntai 5. lokakuuta 2014

Viikon tokoilut ja pari agistarttia

Tällä viikolla ollaan treenattu tokoa isommin pariin otteeseen. Maanantaina nähtiin Satu ja Naava hallilla. Tehtiin alkuun paikkaistuminen, joka sujui hienosti. Muussa ohjelmassa ruutua, kaukoja, luoksetuloa ja tunnari. Kauheasti paljon Riehalla on taas intoa ja se näkyy mm. siinä, että kenguruloikat on tulleet taas ohjelmistoon. Loikkia tulee erityisesti ruutuun menossa ja luoksetulossa. Ruudussa ne ei haittaa, on vaan viihdyttävän näköisiä. Luoksarissa ne sen sijaan on hankalia, jos stoppikäsky tulee juuri kun on loikkaamassa. Pitää siis panostaa nyt hetki suoriin luoksareihin, että saataisiin ne pois. Muuten liikkeet sujui oikein kivasti.
 
Perjantaina tehtiin kisatokovuorolla koemainen. Tehtiin kaikki muut liikkeet paitsi seuraaminen. Olihan siellä taas pientä hiottavaa... Paikallaolot sujui. Zetassa meinasi ennakoida seuraamisen lähtöjä. Luoksarissa eka stoppi pompun takia huono. Ruudussa meni omatoimisesti leikkiinkutsuasentoon seisomisen sijaan. Metalli ja ohjattu sujuivat. Kaukoissa teki omatoimisen vaihdon liikkurin heilautuksella. Semmoista pientä. Asenne oli aikamoisen vauhdikas ja meinasi niin keulia, että pari haukkuakin tuli liikkeiden väleissä. Siitä piti ihan tiukasti sanoa. Mutta on se vaan niin hauska. Rakastan sitä asennetta, mikä sen tekemisessä näkyy :).
 
Kaukoja jumpattiin ihan erikseen ja keskittymistä haettiin. Se on vaan niin mielentilaliike ja Riehalle pitää välillä muistuttaa, mikä se mielentila taas on. Onneksi se sieltä löytyi :).
 
Eilen kisattiin ekaa kertaa 2-luokan agilityradoilla. Mulla oli hyvä fiilis varsinkin ekan radan kohdalla. Kuviot oli selvät ja oli aika varma. No, Riehallakin oli varma olo siitä, että nyt laitetaan hanat auki ja sehän teki ihan omia kuvioita ja irtosi hyvin tehokkaasti. Alussa oli kunnon vauhtisuora, hyppy-A-pituus-putki ja siinähän pikkukelpin vauhdin huuma pääsi oikeuksiinsa.
 
Toisella radalla alku oli onneksi vähän vähemmän vauhdikas ja sain sen paremmin haltuun (jopa puomin kontaktilla, josta ei ekalla radalla ollut haisuakaan). Mutta rata kosahti kuitenkin. Rieha kaarratti kovasti ja irtosi taas hyvin pitkälle. Eli tästä startista 2-luokasta ei jäänyt paljoa raportoitavaa jälkipolville...
 
Tässä pari kuvaa pienestä kiiturista ykkösluokan nollaradoilta Laukaasta:
 

 
 
 
 
 

Ei kommentteja: