keskiviikko 25. kesäkuuta 2014

Aksa antaa siivet!

Rieha muuten täytti juhannuspäivänä 4-vuotta. On se vaan semmoinen paketti, minun koirani. Parhautta maailmassa.
 
 
Rieha reissasi juhannuksen Lapissa, joten treeni jäi taas vähälle. Täytyy tällä viikolla yrittää ottaa kiinni edes vähän... Pystykorvat sen sijaan kävi parinakin aamuna hallilla tekemässä hömppäaksaa. Pieni ohjauskuvioita, keppejä ja kontakteja. Kumpikin oli niin kovasti innoissaan, että oli aivan liikkistä. Se on välillä oikeasti niin kivaa vaan hömpätä menemään, ilman mitään paineita mihinkään. Samaa ajatusta koetan nyt siirtää myös ensi viikon SM-kisoihin. Pääasia, että on hauskaa. Elämässä on niin paljon muutakin, kuin tokosta tai jostain muusta nipottaminen, nyt ei vaan jaksa.
 
Tämä pidettiin mielessä, kun eilen treenailtiin himpan verran Annan kanssa. Alkuun tunnaria muutamalla toistolla, kovassa tuulessa. Ilme oli hyvä, meni ja tuli laukalla. Hieman varmisteli oman kanssa, eli nosti, mutta tiputti ja nuuski vielä muita. Tämä nyt vaan aina tulee esiin, kun ei treenaa. Pääasia, että oma nousee.
 
Sitten Anna liikkuroi meille seuraamista ja se oli kyllä aikamoisen hysteeristä. Minä en oikeasti osannut kävellä ollenkaan ja Rieha keuli. Minua alkoi naurattamaan ja Rieha keuli vielä enemmän. Oikein hyvältä vaikuttaa siis, mutta oli meillä ainakin hauskaa :).
 
Loppuun vielä vähän kiertoja ja stoppeja ja that's it. Sitten päästiin asiaan, eli agitreeneihin. Ihailkaa taas kätteni tuotosta ;) 
 
 
Tosi kiva rata ja vaikka se haastavalta tuntuikin paikka paikoin, niin tiiättekö, me vedettiin siellä aika päteviä pätkiä! Rieha oli tosi hyvä, enkä minäkään luovuttanut. Tiedä sitten oliko sillä vaikutusta, kun juuri ennen meidän vuoroa hallin pihaan kurvaili Red Bull-auto ja hörppäsin sitten hieman energiajuomaa ennen radalle menoa ;). Tosin viime viikollakin sujui, niin ehkä sitä voi itseäänkin hieman onnitella...
 
Alussa treenattiin pituudelle menoa, siihen ohjauksena vastakäännös. Aika hyvin R reagoi ja muutaman palkkauksen jälkeen kääntyi tosi hyvin. Neloselle pakkovalssi ja kepit sujui ihan täydellisesti, kun leijeröin keinun takaa. Siitä sain hyvin etumatkaa seuraavaan pätkään, jossa päällejuoksu seiskalle ja siivekkeen kiertoon. Sujui niin hyvin, kunhan en varmistellut liikaa!
 
Putkihässäkkä oli Riehan mieleen, mutta silti erotteli puomin ongelmitta. 15-18-pätkä tuntui haastavalta, mutta kun pistin töppöstä rohkeasti toisen eteen, niin sekin sujui. 15-hyppy kierrätettiin oikean siivekkeen kautta, sitten vaan persjättö 17-hypyn jälkeen ja sitten jaakotuksella eteenpäin. Loppusuoralle hyvä irtoaminen ja oikein hyvä treeni :).
 
Kiitos Hannalle tsempeistä, tää tuntuu taas välillä ihan agilityltä. Ja urheilulta, sen verran taas tuli juostua.

Ei kommentteja: