tiistai 3. heinäkuuta 2012

Porokoiran huvitukset vol. 100 ja muiden reenit päälle

Aamusta törmättiin pikaisesti Raisan kanssa Killerillä. Rieha treenasi tokojuttuja.

Luoksari: Ensin sitä maahanmenoa ja alkaahan se sieltä löytymään. Ihan ei ole vielä sellainen satasella-maahan, mutta ei kuitenkaan tarjoa seisomista. Yksi seisominen näiden päälle ja se oli oikein hyvä.

Tunnari: Raisa liikkuroi ja Riesku teki oikeastaan aika täydellisen tunnari. Oma nousi heti, eikä melkein, eikä muita tehnyt mieli maistella :). Kivvoo!

Ruutu: En edes rakentanut ruutua, koska tarkoituksena oli tehdä vaan loppua eli maahanmenosta sivulle tuloa. Otin Riehan suoraan imutukseen sivulle, että saataisiin keulinta pois. Toimi oikein hyvin, paikka säilyi ja ilme oli hieno.

Kaukot: Loppuun tehtiin vielä varjossa kaukoja. Ei paha meno! Koitin kuvata näitä vielä illalla videolle, mutta sisätreenissä vire oli niin korkea, ettei ihan malttanut kaikissa vaihdoissa.

Sitten käytiin hallissa, jossa oli vielä koottuna sama rata, mitä eilen vedin ryhmälleni:


Tuike tuli halliin eka. Ensin tehtiin rallytokojuttuja, tosi kivalla ilmeellä. Sitten Tuike pääsi testaamaan pientä pätkää tuosta radasta järjestyksessä 11-16. Ja se oli hirmuisen pätevä. Saatiin eroteltua putket ja kontaktit tosi hyvin. Tosin puomilla sillä meinasi olla vähän kiire ja "vanha vaiva" eli puomin alastulon loikkaaminen tuli taas esiin. No, se ei ole niin vakavaa, kun kisatavoitteita ei ole. Pääasia että Tuikkusella oli kivaa.

Viima teki samaa rataa alusta loppuun. Alku meni sillä tosi hyvin ja hakia pujottelun hienosti hyppysuoran jälkeen. Sille tuotti hieman vaikeuksia erotella puomia ja putkea ja olisi mieluusti mennyt puomille. Siitä kun selvittiin niin, loppuratakin sujui oikein kivasti.

Lopputreeneissä Viima esitti ihan uuden tempun. Se nimittäin meni kesken radan putkeen ja jäi sinne makaamaan. Eikä tullut ulos, kun kutsuin, heilutti vaan häntää... No eihän siinä. Päätin että testaan kumman pokka pettää ensin ja menin istumaan kentän laidalle. Sellainen 5min siinä meni, mutta sitten Vimps tuli putkesta ja juoksi minun luokse hulluna häntää heiluttaen. Se nuoli naaman ja oli niin iloinen porokoira kuin olla ja voi. Että semmoista, vain porokoira voi keksiä tuollaisen :D. Ja vaikka Viiman pokka petti tässä erässä, niin odotan jännityksellä aikooko se siirtää tämän "tempun" esim. ihan virallisiin kisoihin. Se olisi jotenkin niin Viimaa, varma yleisön huvitus tiedossa :D.

1 kommentti:

Piia Karinen kirjoitti...

Voi jehna! Hatunnoston arvoinen odotus! :)