Tulosrivi selityksieen oli tälläinen, tuomarina toimi Jaana Tala:

Paikkamakuu 8: Hieno ja varma, makuu. Takaisin tullessa vimmattu hännän heilutus ja niin odotin että tekee Pitkän Koiran. Se jäi tällä kertaa välistä mutta tarvittiin kaksoiskäsky istumiseen ja jäi silti maahan. Ekalla nytkähti ja nosti kyynärpäitä, mutta vissiin päätti että helpompi tässä on maata. Tuomarikin harmitteli

Seuraaminen 0: Hyvä lähtö, ennen ekaa vasuria iski pantakutka ja jäi antaumuksella rapsuttelemaan. Päätin että jätetään siihen, enkä ala sitä kiskomaan perässä.

Liikkeestä maahanmeno 8: Kaksoiskäsky istumiseen, muuten hieno, hyvä seuruu ja maahanmeno.

Luoksetulo 7: Lähti laukalla, ok stop, siitä ravilla väljästi eteen ja vinosti sivulle.

Liikkeestä seisominen 6: Tämä oli vähän outo. Jäi seisomaan juuri ennen kuin liikkuri antoi käskyn. En siis kerinnyt antaa uutta seuraamiskäskyä, sanoin vaan seiso, vaikka se tosiaan seisoikin jo hienossa asennossa paikoillaan.

Nouto 0: Vaikka tiesin että nolla tulee niin se yllätti että lähti kapulalle todella innoissaan, saalisti vähän ja nosti ok. Mutta sitten jäi seisomaan kapula suussa ja katselemaan kaukaisuuteen. Taisipa keritä vähän häntääkin nostella jollekin kaukaisuudessa näkyvälle koirakolle. Ei tuonut ennen kuin menin kyykkyn, silloin tuli häntä heiluen ja sylkäisi kapulan eteen.

Kauko-ohjaus 8,5: Tosi ripeät siirtymiset ja Vimps teki hienosti kaikki. Valitettavasti taas vaan kaksoiskäsky istumiseen.

Hyppy 5: Meidän varma liike, johon ei ikinä tarvitse antaa kaksoiskäskyä... Kaksoiskäsky hyppyyn, kaksoiskäsky takaisintuloon. Ok eteentulo ja vino sivulle meno.

Kokonaisvaikutus 7: Koira oli kuulemma hieman poissaoleva... ihanko totta, nauratti ihan älyttömästi tuossa vaiheessa ja Viima lähti kehästä häntä ylhäällä ja ylpeänä hienosta, omatoimisesta suorituksesta . Tuomari sanoi kyllä että näkee että osaamista on, koira vaan ei ole mukana tänään.

yht. 115,5 3-tulos

Semmoinen reissu siis. Ehkäpä nyt taukoilemme suosiolla ja yritetään saada noudon motivaatio (siis sen tuomisen motivaatio) kuntoon. Olipahan taas kokemus, kuitenkin tuntui ettei Vimps ollut erityisen paineistunut, kunhan vaan touhusi omiaan.