lauantai 5. tammikuuta 2008

Pieksämäki 5.1.08

Lähdettiin Pieksämäelle Pauli Härkösen arvostelemaan kokeeseen. Päivä oli jäätävän kylä pakkaspäivä ja ohjaaja oli kyllä ihan syväjäässä ja Viimaakin kerrostalokoiran meinasi välillä paleltaa kaikki seisoskelu. Koe meni suurimmalta osalta ihan ok, se viimeinen silaus jäi puuttumaan ja saatiin sitten loppujen lopuksi vain 3-tulos. Tuntuu että Viimalla saattaa olla näin juoksujen jälkeen vähän hormonit sekaisin ja senkään takia ihan parasta terää ei nyt löytynyt. Isoin ongelma tuli irtis seuraamisessa, jonka nollasin lopulta koskemalla koiraan. Myöskään perusjutut jotka normaalisti toimii, kuten makaamisesta istuminen olivat tänään ihan hukassa ja jouduin antamaan paljon kaksoiskäskyjä. No toinen koe, katsellaan taas vähän ajan päästä uudestaan.

Tarkat pisteet ja selostukset:
Luoksepäästävyys 10
Paikalla makaaminen 6 Kaksoiskäskyt sekä maahanmenossa että istumisessa.
Seuraaminen kytkettynä 8 Hihna kuulemma kiristyi polviani vasten täyskäännöksissä kun annoin sen roikkua liian alhaalla.
Seuraaminen taluttimetta 0 Lähti hienosti. Ekan täyskäännöksen jälkeen jätätti hieman ja jäi loppujen lopuksi ihmettelemaan kentän laidalla olleita agilityesteitä. A-este oli siinä oikein hollilla, varmaan viime agitreenit olivat vielä mielessä. Nollasin liikkeen ottamalla Viimaa kiinni pannasta, muuten siitä olisi jotain pisteitä tullutkin jos olisin vaan antanut sen himmailla perässä
Maahanmeno seuraamisen yhteydessä 8 Kaksoiskäsky istumiseen, muuten oli hieno .
Luoksetulo 9 Viima pomppi luokse ihan innoissaan ja istua tärskäytti kauniisti vinoon eteen istumaan.
Seisominen seuraamisen yhteydessä 9,5 Katsoin itse varmaan perään liian selkeästi, muuten oli hyvä.
Estehyppy 8 Hyppäsi kauniisti tuomarinkin mielestä, mutta istahti samantien.
Kokonaisvaikutus 8

Kieltämättä vähän harmitti, seuraamisessa ei pitäisi kyllä olla mitään ongelmaa. Täällä edellisen viikon treeneistä seuraaminen, joka ei sekään ole täydellinen lähinnä ohjaajan takia, mutta kuitenkin ihan hyvää seuraamista nätillä kontaktilla. Ja irti seuraamisen kun nollaa niin ei paljon ole mahdollisuuksia enää 1-tulokseen. Muita ylläreitä oli tuo makaamisesta istuminen, sekin on kuitenkin sujunut hyvin. Ehkä se nyt oli vaan sitä yleistä ongelmaa että V ei ollut ihan täysin kuulolla.

Ei kommentteja: